Levették a honlapról a „zsidóolimpia” bojkottját

Írta: Szombat - Rovat: Belpolitika, Politika

„A Jobbik ostoba helyi erői úgy akarnak elégtételt venni az elbukott budapesti olimpia miatt, hogy revansként megfúrnák a 2019-es budapesti Maccabi Játékokat.

Ha a Jobbik elnöke valóban középre húz, elhatárolhatná magát és pártját a zabolátlan helyi alakulatoktól.”

A fenti mondatokkal  indítottunk volna egy témában írt kis publit, amikor híre jött, hogy a Jobbik 2. kerületi szervezete (mert róla volt szó) levette a Maccabi-ellenes kampányszöveget a honlapjáról. Vélhetően némi bíztatásra a központból. Így hát ez rendben lenne, amit kívántunk, teljesült, mielőtt még kimondtuk volna, csak így tovább!

Alábbi soraink így már nem a Jobbik elnökének vagy helyi fiókjának szólnak, hanem a magát Molnár János néven futtató Maccabi-ellenes aláírásgyűjtőhöz, az őt még mindig támogató Novák Elődhöz és mindenkihez, aki e kérdésben őket támogatja.

Hogy tudniillik mi a búbánat köze van a zsidóknak az elmaradt budapesti olimpiához?

Alighanem annyi, hogy mindenről a zsidók tehetnek. Mert ugye minden zsidó olimpia-ellenes, beleértve Köves Slomót, aki kampányolt az olimpiáért, meg a zsidó származású fideszes politikusokat, akik hivatalból olimpia-pártiak voltak. Nem beszélve a zsidó szervezetekről, amelyek olimpia-ügyben meg sem mukkantak.

Egy jogos szempontot azonban fel lehetne hozni mindenfajta mega-sportrendezvény ellen: hogy a túlhajtott, agyondoppingolt versenysport már csak show-műsor, aminek semmi köze többé az egészséges életmódhoz.

Csakhogy ez a szempont az olimpia ellenében maximálisan érvényes, míg a félamatőr-félprofi Maccabira jóval kevésbé.

És ez a szempont a mai Magyarországon (és a világon), a sportközvetítésekbe belefeledkező milliók korában nem népszerű álláspont. A választók tömegeinek rokonszenvét kereső politikusok hülyék lennének zászlajukra tűzni.

Címkék:Maccabi, Maccabiah

[popup][/popup]