A vígjáték, amelyben zsidók és a feketék sérelmei versenyeznek egymással

Írta: Szombat - Rovat: Politika

Január 27-én érkezik meg a Jonah Hill forgatókönyvéből és főszereplésével készült A magadfélék (You people) című romantikus vígjáték a Netflixre, melyben Hill karakterének apósjelöltjét Eddie Murphy játssza. A komédiában egy fehér zsidó férfi és egy fekete nő talál egymásra, ám családi hátterük megnehezíti a kapcsolatukat.

A magadfélék | Eddie Murphy és Jonah Hill közreműködésével | Hivatalos előzetes | Netflix

Egy új házaspár megtanulja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de egyes családok nem, amikor szembesülnek szüleik egymásnak ellentmondó nézeteivel a kapcsolatukról Jonah Hill és Kenya Barris vígjátékában. A magadfélék című film főbb szerepeiben Jonah Hill, Lauren London, David Duchovny, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus és Eddie Murphy látható a Netflixen január 27-től.

A filmből – tudósít az IGN Hungary honlap – eddig csak egy rövid részletet láthattunk, melyben Ezra (Jonah Hill) éppen próbálja megkérni a Lauren London által megformált barátnője kezét annak szüleitől, akiket Murphy és Nia Long játszanak. A lánykérés is elég kínosra sikerül, az előzetesben pedig láthatjuk a fiatal pár nem kevésbé kellemetlen megismerkedését, amikor Ezra összekeveri a lányt egy Uber-sofőrrel, csak mert mindketten feketék.

Kiderül továbbá, hogy a fiú szülei – akiket Julia Louis-Dreyfus és David Duchovny játszanak – szintén nehezen barátkoznak meg az afroamerikai meny gondolatával, majd az egész egy közös családi vacsorában csúcsosodik ki, amikor a szülők a holokauszt és a rabszolgaság okozta sérelmeket kezdik el méricskélni.

Teljes cikk

[popup][/popup]