Fekete, fehér, igen, nem…

Írta: helyszín: Bálint Ház - Rovat: Kultúra-Művészetek

2012. február 5. vasárnap 18:00 – 19:30
helyszín: Bálint Ház

Hadd ütközzenek a vélemények, hadd derüljön ki, hogy egy dolog fekete vagy fehér, igent mondunk rá vagy nemet, egyáltalán el tudjuk-e dönteni mindezt.
Új program indul útjára 2012-ben Tilla moderálásával és két állandó vendéggel, Darvas István rabbival és Unoka Zsolt pszichiáterrel. A harmadik vendég egyelőre maradjon titok.

A téma a FÉLTÉKENYSÉG.

Belépő: 600 Ft

Till Attila – moderátor

Műsorokat vezet, filmet rendez, moderátor, showman – mértéktartással, ízlésesen, a mindenkor elvállalt ügyet jó értelemben szolgálva. A szórakoztatás világán belül is meg lehet oldani, színvonalasan, bárki előtt vállalhatóan a feladatot önmagát, derűs, nyitott lényét megőrizve – erre Tilla az egyik legjobb példa.

Darvas István – rabbi

Elképesztõ hangulatú, autentikus kis-zsinagóga rabbija, igazi pesti vagány, mindent meg lehet kérdezni tõle és sosem tesz lakatot szájára. Ha a tragédia évei, és a szõnyeg alá söprés évtizedei után maradt még a múlt századforduló hangulatát pontosan idézõ közösség és személyiség, annak, aki ezt keresi, ott, és Darvas István társaságában, meg is találja.

dr. Unoka Zsolt – pszichiáter

A pszichoterápia egyik hazai kiválósága, azaz a pszichiátriának abban az ágában dolgozik, ahol a megroppant lelki egyensúlyokat nem patikaszerekkel, hanem mentálisan kívánják visszaterelni a harmónia felé. A lelki egyensúlyunk egészén keletkező repedéseknek számos oka lehet, de azok közt oroszlánrésszel bírhatnak a családi, a házasságon belüli konfliktusok – ezt bizonygatni felesleges.
 

[popup][/popup]