Zsidózás és gyúrás: ezeket tudtuk meg a Fradi Security munkatársairól

Írta: atv.hu - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

Reggel több fekete ruhás kopasz ember megakadályozta, hogy Lukács Zoltán benyújtsa az MSZP népszavazási kezdeményezését. A választási irodában jelenlévők közül ketten állítólag a Fradi Security tagjai, bár az FTC ezt határozottan tagadja.

c1000

Juhász Péter, az Együtt alelnöke a Facebook oldalán osztotta meg azt a levelet, amit egy, „a Fradi belső ügyeit jól ismerő forrás” küldött neki.

“Tisztelt Juhász úr!
A ma reggeli NVI-nél történtekkel kapcsolatban az alábbiakra kívánom felhívni a figyelmét. Az ott megjelent “kigyúrt urak” nem bőrfejű szélsőjobbosok, hanem mind a Fradi Security jól megfizetett tagjai. Köztük volt K. Tibor (Facebookon K. Tibike) és J. Loci. Mindketten visszaeső bűnözők, K. kb. fél éve szabadult, nem is értem, hogy dolgozhat valaki ilyen előélettel biztonsági őrként, de sajnos Kubatov úr biztonsági szolgálatánál a büntetett előélet inkább előny…”

Portálunknak sikerült beazonosítania a fentebb említett két férfit, akik már régóta barátok és gyúrótársak.

K. Tibor a Facebook profilján több foglalkozást is feltűntetett: saját bevallása szerint Gamer (vagyis játékos) a Csepeli Box Klubnál, 2015 szeptembere óta menedzser a karitatív program szervezőnél. Azelőtt (valószínűleg a levélben is említett börtönbüntetése alatt) a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetnél is dolgozott, fürdősként.

Mint írta, egy éve tanul „kitartást” „az élet iskolájában, ahol az Isten a tanár!!!”. Korábban egyébként vendéglátóipari szakközépbe járt.

Szabad kereszténynek vallja magát. Fontos információ még róla, hogy 2015 novemberében „laza 57 cm” volt a karjának az átmérője. Bár a pitbullját „kisfiamként” emlegeti, valójában egy kislány édesapja. Nem meglepő módon, „életre, halálra” a Fradinak drukkol. Németország 2014-es világbajnoki címét sem hagyta szó nélkül: „White power van haljak meg” – írta.

A magyarországi „White Power klán” alapítója szerint követelmény, hogy az ebben hívők utálják a cigányokat, a zsidókat és más, nem magyar fajokat. K. Tibikének egyébként is volt néhány zsidózós megjegyzése a Facebookon. „Vonatok is készen állnak minden rendben had hulljon a hó”, és „Egy fél karú Zsidó? Duplán hasznavehetetlen!!! Kemencèbe vele” – írta egy általa feltöltött Hitler kép alá.

Dühe talán onnan ered, hogy a társadalomba nehezen illeszkedik be. „Azt a hüllővérü sznob Európa uniós k… életit nekik! Rendesen kinéznek az emberek mert nem vagyok olyan csenevész mint ők;)Diszkriminatív társadalom” – panaszkodott.

A teljes cikk itt olvasható.

 

[popup][/popup]