Üzenet Deutsch Tamásnak – Kaliforniából

Írta: Lázár György/Galamus.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Kedves Deutsch Tamás!
lazar-gyorgy

Mint talán Ön is tudja, a kurucinfót itt Kaliforniában jegyeztette be egy Varga Béla nevű úriember, aki tavaly elmondta, hogy a kurucosok szerzőgárdája kb. 20 főből áll, és többen közülük „fasiszta irányultságúak”.

Sokan egyetértünk Önnel abban, hogy a „Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap. A létezése nettó gyalázat”.  Ön most 72 órás ultimátumot adott az ügyészségnek, hogy számolja fel a szennylapot.

Drága Deutsch úr, ne az ügyészségnek adjon ultimátumot, hanem a saját kormányának!

Navracsics Tibor igazságügyminiszter úr személyesen tüntette ki a kurucinfo egyik szerzőjét, M. Szabó Imrét,  „a nemzetért végzett állhatatos munkájáért és közéleti szerepvállalásáért”!  2012.  március 15-én M. Szabó, ez a kurucinfón is publikáló újságíró, a Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapta meg.

Kérdezze meg Pintér belügyminiszter úrtól, hogy miért húzta-halasztotta egy évig a IX. kerületi Rendőrkapitányság Garai-Édler Eszter feljelentését. Varga úr ugyanis a kurucinfón vérdíjat tűzött ki Garai-Édlerre. (Itt olvashatja) 2013. október 15-én aztán véglegesen elutasították a feljelentést anélkül, hogy az amerikai hatóságokat megkérdezték volna. (Lásd: Kanadai Magyar Hírlap: A magyar rendőrség szerint a nácik szabadon zaklathatnak bárkit).

A teljes cikk itt olvasható.

támogatás