Sunset címmel új filmet forgat Nemes Jeles László

Írta: Szombat - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

 

A Saul fia stábja

A film egy fiatal nő felnőtté válásának történetét meséli el az 1910-es évek Budapestjén, mielőtt az európai századi civilizáció sötétségbe borul. „Alkotótársaimmal együtt több éve dolgozunk ezen a filmterven, hónapok óta örömmel és izgalommal készítjük elő a forgatást, amely felidézi, hogy milyen volt az élet Budapest fénykorában. Számomra külön megtiszteltetés, hogy újra azokkal az alkotókkal és szakemberekkel működhetem együtt, akikkel a Saul fia-ban is dolgozhattam. A Sunset teljesen más típusú film lesz, de hasonlóan újszerű és formabontó. Nagy kihívások előtt állunk.” – árulta el Nemes Jeles László.

A forgatókönyvet Nemes Jeles László, Clara Royer, Matthieu Taponier közösen jegyzik. A készülő film operatőre Erdély Mátyás, látványtervezője Rajk László, jelmeztervezője Szakács Györgyi, zeneszerzője Melis László, és a sound designer-je Zányi Tamás lesz.

A Sunset a Filmalap támogatásával, Laokoon Filmgroup gyártásában készül, Sipos Gábor és Rajna Gábor producerek vezetésével. 2018-ra tervezik a bemutatót.

 

[popup][/popup]