Noé – Geszti Péter új dala: “Ha eljött a világvége, cselekedj”

Írta: Szombat - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

Geszti Péter érzelmes új dalt írt NOÉ címmel, amelyhez különleges, rajzos videó klip is készült.

A videóban a bibliai Noé története egy kisfiú, egy kislány és egy kutyus fantasztikus utazásán keresztül idéződik meg.

„Apaként régóta azt érzem, hogy nehéz időkben különösen helyt kell állnom: hitet, erőt adni a családomnak, miszerint mi együtt mindent átvészelünk. Ha összeomlik a világunk, nekünk kell megteremtenünk az újat, nem várhatunk másra.

A Noé az újrakezdés dala. Nem a COVID-19 járvány ihlette, már jó ideje dolgozom rajta, de a koronavírus adta meg hozzá az utolsó lökést.

A fő üzenete: ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! A világvége mindenkinek mást jelent: elveszíteni szülőt, szerelmet, barátot, egy kutyát vagy éppen a munkánkat – ez mind megrázó lehet. De higgy magadban, fogd meg a párod kezét, és teremts vele bátran egy új világot. Szeretettel és hittel – járványon innen és túl.” – foglalta össze Geszti Péter dalszövegíró-rapper-rendező.

Ahogy a Noé c. dalban elhangzik:

“Ha ezen a világon a semmibe fut is a bárkánk, mi kikötünk együtt a szív látóhatárán!”

Geszti Péter feat. Káté – NOÉ

A NOÉ az újrakezdés dala. Ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! Fogd meg a párod kezét, és teremts vele új világot! Hittel és szeretettel. Járván…

A rapper-énekes Gesztinek idén több, mint ötven koncertje és előadása marad el a vírushelyzet miatt, de szokása szerint pozitívan áll a változásokhoz. “Az elmúlt két hónapban itthon dolgoztam, rengeteg időt tölthettem a családommal, egy egész albumnyi dal született, és végre befejezhettem ennek a fontos dalomnak a videó klipjét, amit én írtam és rendeztem.”

A Noé című dalt még jóval a járvány kitörése előtt vették fel, a klip viszont már a karanténban készült, Geszti csak videóhívásokon keresztül találkozott alkotótársaival.

A dal szerzői és előadói Geszti Péter és Kálmán Tamás, a klip art direktora Brunszkó László, animátora Bogdán Balázs.

A Noé országos rádiós premierje a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában volt május 12-én.

[popup][/popup]