Négy meggyilkolt izraeli holttestét hozták haza Gázából

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF), szóvivője, Daniel Hagari ellentengernagy szombat este bejelentette, hogy egy különleges akció keretében Gázából Izraelbe szállították a túszul ejtett 53 éves Ron Benjamin holttestét.

Ron Benjamin

Hagari szerint Benjamint a Hamász terroristái ölték meg október 7-én Mefalszim kibuc közelében, holttestét pedig Gázába hurcolták. Maradványait Jichák Gelerenter (53), Amit Buszkila (28) és Sani Louk (22) mellett találták meg csütörtökön éjszaka egy komplexumban a Gázai övezet északi részén – írja az ujkelet.live.

A holttestek lokalizálását segítő információ a kihallgatásra Izraelbe szállított terroristáktól származott, akiknek egy része részt vett a túszejtésben, mások pedig a holttestek őrzésében Gázában.

A frissített adatok szerint 128 túsz maradt Gázában, 38 közülük már nem él.

Jichák Gelerenter (53), Amit Buszkila (28) és Sani Louk (22)

Tegnap Hagari bejelentette, hogy megtalálták és hazahozták három túsz holttestét Gázából. Gelerenter, Buszkila és Louk október 7-én a Re’im melletti Nova fesztiválról Mefalszim területére menekült, ahol a Hamász terroristái brutálisan meggyilkolták őket és holttestüket Gázába hurcolták.

[popup][/popup]