Itt a Fauda negyedik évadának ízelítője – sárga pesti villamossal

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Jön a Fauda negyedik évada.

FAUDA – Season 4 Trailer

No Description

A trailer már látható, egy jellegzetes sárga villamos is feltűnik, amint a filmtörténet számos, Budapesten forgatott filmjében, minthogy a Fauda negyedik évada is részben itt forgott.

Eredetileg Kijevben zajlott volna a munka, de az Oroszország által Ukrajna ellen indított, akkor közelgő háború hírére a stáb áttelepült a magyar fővárosba.

A Fauda sztárjai Budapesten, háttérben a Lánchíddal

A film sztárjai egy budapesti fényképet is posztoltak az Instagramon a forgatás idején, sőt, a szemfülesek a városban szétnéző színészekbe is beleakadhattak.

A Fauda készítői, Lior Raz, aki egyben a főszereplő Doron karakterét is játsza, és a Times of Israel arab ügyekkel foglalkozó tudósítója, Avi Issacharoff, az Izraeli Védelmi Erőkben szerzett tapasztalataikból merítettek a történetekhez. Az első évadot 2015-ben mutatták be Izraelben.

A Fauda 4. évadából

A Netflix 2016 novemberében megvásárolta a Fauda vetítési jogait az izraeli YES csatornától, és decembertől elérhetővé tette világszerte a streamszolgáltató kínálatában – innen indult a világhír felé a sorozat.

A Dzseninben, Brüsszelben és Libanonban játszódó negyedik szériára világszerte várnak a rajongók – és már nem is kell sokáig várniuk.

Izraelben július 13-án mutatják be, és bizonyára hamarosan világszerte elérhetővé válik.

[popup][/popup]