Heisler mellett áll ki Heller, Komoróczy, Konrád, Kornis és még sokan mások

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A magyar szellemi, illetve közélet jelesei közül többen nyilatkozatban álltak ki Heisler András mellett, a Népszabadság internetes oldalán. A szöveget alább közöljük. 

Heisler András, a Mazsihisz elnöke

“Az elmúlt napokban Heisler András személye a sajtóban sorozatos támadások célpontjává vált. Közeledik a Mazsihisz-elnökválasztás időpontja és Magyarországon szokás szerint a kampány legfontosabb eszköze az ellenfél lejáratása. Nekünk a pozitívumok fontosabbak.

Szeretnénk nyilvánosan elismerni mindazt, amit Heisler András eddigi elnöksége alatt a Mazsihisz, a magyar zsidóság és tágabban, az egész magyar társadalom érdekében tett. A közvélemény megbecsülését kivívta azzal, hogy méltósággal utasította vissza a sorozatos történelemhamisítást. Szerepléseivel pezsgést indított el a társadalomban, biztos kézzel vezeti a Mazsihiszt a közélet viharaiban és hidat épít a vallásos és nem vallásos fiatalok számára is. Köszönjük.”

Angyal László, Bitó László, Fahidi Éva, Forgács Péter, Geiger Steven, Harsányi László, Hegedűs D. Géza, Heller Ágnes, Konrád György, Kornis Mihály, Komoróczy Géza, Kovács M. Mária, Lakner Judit, Mihály György, Pécsi Vera, Sándor Pál, Sugár Ágnes, Székhelyi József, Szűts Miklós, Ungvári Tamás, Vásárhelyi Mária, Vince Mátyás, Vince-Schweitzer Judit, Vojnich Erzsébet, Závada Pál

[popup][/popup]