Agyonvert egy 84 éves asszonyt majd felakasztotta magát egy palesztin férfi

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A tegnapi holoni támadást végrehajtó terrorista öngyilkosságot követett el, holttestét ma (szerdán) reggel találták meg Tel Avivban egy elhagyatott épületben, a Dizengoff és a Bar Kochba utca sarkán – tudósít az ujkelet.live.

A gyilkosság helyszíne és az elkövető

A terrortámadásban meggyilkolt asszony nevét reggel hozták nyilvánosságra: Sulamit Rachel Ovadia, 84 éves holoni lakos. Férje, két lánya és fia gyászolja.

Nem sokkal a támadás után a rendőrség megszerezte az incidensről készült felvételt:

A biztonsági kamera felvételén a feketébe öltözött terrorista meglepi a 84 éves nőt, több tíz méterre a házától, és egy tompa tárggyal ütéseket mér a fejére.

A helyszínre érkező rendőrök elkezdték keresni a szökött terroristát, és egyebek mellett kihallgattak egy palesztin munkást, aki egy közeli építkezésen tartózkodott.

Az Izraeli Védelmi Erők az éjszaka folyamán letartóztatta a terrorista hozzátartozóit és a támadásban részt vevő más gyanúsítottakat.

Az éjszaka folyamán nagy erőkkel folytatták a terrortámadás területének átfésülését. A rendőrség számos biztonsági kamera felvételt megvizsgált a helyszínről, és megpróbálta meghatározni a terrorista lehetséges menekülési útvonalát.

Teljes cikk

 

[popup][/popup]