“A zsidók nácik”, 13 éves zsidó kislányt oktatott ki egy palesztinpárti kutató

Írta: atv.hu - Rovat: Hírek - lapszemle, Külföld

A zsido.com számolt be róla, hogy egy amerikai, zsidó származású archezoológiával foglalkozó kutató megdöbbentő választ adott egy 13 éves zsidó kislány segítségkérésére.

Dr Marsha Levine

Dr. Marsha Levine, az amerikai, zsidó származású kutató

Dr. Marsha Levine, az amerikai, zsidó származású kutató archezoológiával foglalkozik, azaz az állatfajok változásával, fejlődésével. Fő kutatási területe a lovak háziasítása. Nemrég vonult nyugdíjba a Cambridge Egyetem Archeológiai Intézetéből – írja a portál

Shahar Rabinovits tizenhárom éves Izraelben élő kislány nagyon szeret lovagolni, és az egyik iskolai dolgozatához kért segítséget a neves kutatótól. Erre a válaszra azonban nem számított:

“Majd akkor fogok válaszolni a kérdésedre, amikor béke és igazság lesz Palesztinában a palesztinoknak. Tagja vagyok a ‘Zsidók a palesztinok jogaiért’ szervezetnek és támogatom a BDS mozgalmat (Boycott, Divestment, Sanctions). Te még csak egy gyermek lehetsz, de ha elég idős vagy ahhoz, hogy írjál nekem, akkor ahhoz is elég idős vagy, hogy Izrael történetéről tanulj, és arról, hogy ez hogyan érintette a palesztinokat. Lehet, hogy a családodnak hasonló a felfogása mint az enyém, bár erősen kétlem”

– fogalmazta meg ideológiai kifogásait a tudós.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]