A Mi Hazánk Mozgalom és a MIÉP tiltakozik a “kirekesztő és rasszista zsidó olimpia” ellen

Írta: Szombat - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

A Mi Hazánk Mozgalom és a MIÉP elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyar adófizetők pénzéből rendezik meg a “kirekesztő és rasszista” Maccabi Európa Játékokat, vagyis a “zsidó olimpiát” Budapesten.

Novák Előd

Erről Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke és Nagy Tibor, a MIÉP elnöke közös sajtótájékoztatón beszélt szerdán a fővárosban a játékoknak otthont adó Ludovika Campus előtt.

Novák Előd hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy amíg az előző házigazda Németország 1,4 milliárd forintból rendezte meg az “európai zsidóság olimpiáját”, addig Budapesten – mint mondta – mintegy 30 milliárd forintra rúg a rendezés költsége.

Ebben a helyzetben azonnali elszámolást követelnek a kormányzattól, mert a játékok a “korrupció melegágya” – tette hozzá.

Úgy vélekedett: ha a zsidóságnak van pénze Magyarország felvásárlására, ahogy korábban Simon Peresz, Izrael korábbi köztársasági elnöke állította, akkor a saját “kirekesztő rendezvényüket” ne a magyar adófizetőkkel finanszíroztassák.

A Mi Hazánk alelnöke hozzáfűzte: gyalázatosnak tartja az ellenzéki pártok, különösen a Momentum szerepét is, mert nem tiltakoznak a “kirekesztő” rendezvény ellen.

Nagy Tibor, a MIÉP elnöke úgy fogalmazott, hogy a Maccabi játékok nem sportrendezvény, hanem “egy több mint egy hétig tartó tombolás, ahol nyíltan vállalják az aberráltak és a perverzek szerepeltetését és a keresztény európai értékek tagadását”. Vagyis a legsúlyosabb provokáció a magyar nemzet ellen – jelentette ki.

Ebben a helyzetben a MIÉP a strasbourgi bírósághoz és az ENSZ-hez fordul a játékokra jellemző “apartheid” miatt, illetve felszólítja a világ jóérzésű sportolóit és szurkolóit, hogy bojkottálják a játékokat – mondta a politikus.

A sajtótájékoztató ideje alatt a Mi Hazánk aktivistái egy “Maccabi = kirekesztés közpénzből” feliratú transzparenst feszítettek ki. (MTI)

 

[popup][/popup]