A leggyorsabban növekvő izraeli cégek

Írta: Israeli Embassy - Rovat: Hírek - lapszemle, Külföld

A Deloitte nemzetközi üzleti tanácsadó idén ismét közzétette Izrael leggyorsabban növekvő technológiai cégeinek listáját. A rangsor azon alapul, hogy a vállalatok az elmúlt négy évben mekkora növekedést értek el százalékos arányban.

A “Deloitte Technology Fast 50” díjazza az üzleti növekedést, a technológiai innovációt és az izraeli vállalkozói szellemet is. A megmérettetésben való részvétel legfontosabb feltétele az, hogy a vállalatoknak egy technológiai szellemi tulajdonnal kell rendelkezniük.

Ha a listán megnézzük a vállalatok növekedésének százalékos eredményeit, akkor bizony könnyen elállhat a lélegzetünk. A számok 16.230 – 65 százalék között mozognak. A legjobb eredményt a Youappi érte el, amely egy marketing platformot kínál prémium mobil márkáknak. A listán viszonylag kevés olyan vállalat szerepel, amelyekről Magyarországon is hallottunk, de azért akad néhány. A kiberbiztonsági Checkmarx 437 százalékos növekedést ért el, a 15,3 milliárd dollárért értékesített Mobileye pedig 341 százalékot.

A teljes cikk itt olvasható

[popup][/popup]