“Az ilyen zsidók, mint fában a féreg”

Írta: Hírszerz? - Rovat: Hírek - lapszemle

Az MVSZ tiszteletbeli elnöke azt mondta: soha senkit nem biztatott arra, hogy ne mondjon gyűlöletbeszédet a magyarság kártevői ellen.
 

“Az ilyen zsidók úgy viselkednek hazánkban, mint fában a féreg”

 

2009. december 7. / Hírszerző

 

A kettős állampolgárságról szóló 2004. december 5-i népszavazás évfordulóján szervezett megemlékezést a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) szombaton a Parlamenttel szembeni Alkotmány utcában. Az eseményen képviseltette magát többek között a Jobbik, valamint jelen voltak gárdista egyenruhába öltözött aktivisták is.

Az MVSZ részéről felszólalt egyebek mellett Rácz Sándor, a szervezet tiszteletbeli elnöke, egykori 1956-os forradalmár, aki a kuruc.info szerint kijelentette: soha senkit nem biztatott arra, hogy ne mondjon gyűlöletbeszédet a magyarság kártevői ellen.

“A hazai zsidóság a magatartásával meggyalázza a rabság ellen szóló mózesi tant, mert a nemzetközi zsidóság rabságban tartja a magyar nemzetet. Az ilyen zsidók nem részei a magyar kultúrának, mert máshonnan somfordáltak ide, és úgy viselkednek hazánkban, mint fában a féreg” – fogalmazott Rácz Sándor

Hozzátette: eljön a nagy leszámolás ideje, amire a magyar ifjúságnak föl kell készülnie, hiszen a Magyarországot a magyar jövőnek csak a fiatalok menthetik meg.
 

[popup][/popup]