Tíz éve együtt! Tetoválással emlékezett a Beckham házaspár!

Írta: Atv - Rovat: Hírek - lapszemle

Victoria héber felirattal, férje 10 rózsával díszítette szabad bőrfelületeit a nagy nap alkalmából.
 

 

A Beckham házaspár híres arról, hogy extravagáns ajándékokat vásárolnak egymásnak, amelynek során a pénztárcájukat sem kímélik. A tizedik házassági évfordulójukra valami nagyon különlegeset és maradandót akartak, ezért meg is egyeztek egy tetoválásban.

Victoria Beckham évek óta figyelmen kívül hagyja férje állítólagos viszonyait és folyamatosan megerősíti arról párját, hogy mennyire szereti: ezt most egy tetoválással is megpecsételte. A bal karjának belső oldalára héberül iratta fel, hogy „Mindörökké együtt”. Ezzel Victoria férje zsidó származásáról is meg szeretett volna emlékezni.

A pár múlt hónapban a Maldív-szigeteken ünnepelte meg tíz éves házassági évfordulóját. David Beckham sem maradt el arájától, a bal kezére tíz rózsából álló füzért tetováltatott, minden egyes együtt töltött év emlékére egyet.

Ezzel azonban okozott egy kis problémát a családban, ugyanis három fiuk rögtön érdeklődni kezdett, hogy vajon ők is rajzoltathatnak-e magukra valamit. Mindezt az NBC Today Showban mondta el a futballista, de a kérdésre adott válaszát nem árulta el.

 

[popup][/popup]