A palesztin televízióban egy új Hitlert kívánnak a zsidóknak

Írta: Szombat - Rovat: antiszemitizmus, Politika

A hivatalos palesztin televízió nemrégiben sugározta egy elítélt terrorista apjának gyűlöletkeltő szavait a zsidókról és a zsidóságról.

Father of terrorist: Only Jews are human; the rest of humanity is not human

Father of terrorist: Only Jews are human; the rest of humanity is not human Official PA TV, Jan. 24, 2024 Brother of Terrorist Bassel Shahada: “Bassel (i.e., terrorist), along with his accomplices, friends and brothers, participated in an operation (i.e., terror attack) in the Eli settlement at a gas station, directed by [Hamas’] Al-Qassam Brigades” …

Bassel Shahada bűntársaival, barátaival és rokonaival együtt részt vett az Eli településen egy benzinkútnál elkövetett terrortámadásban, amelyet a Hamász Al-Kasszam Brigádjai szerveztek.

Miután Bassel Shahada apja felpanaszolta, hogy fia otthonát lerombolták, kifejtette, hogy “a bosszúvágy [a zsidók] veleszületett tulajdonsága. Ezt a Talmudban és a Bibliában tanulták”.

Ezután így folytatta:

„Az ő bibliai hitük az, hogy Isten nem emberi lényeket teremtett emberek formájában. Csak ők emberek, csak a zsidók emberek, az emberiség többi része nem ember. Ők [a zsidók] így gondolkodnak és így viselkednek.”

A terrorista apja  ezután Allahhoz imádkozott, hogy hozzon egy új Hitlert, hogy megkínozza a zsidókat:

“Kérjük Allahot, hogy küldjön valakit, aki úgy kínozza őket, mint Hitler, és előtte Nabukodonozor [babiloni király, aki lerombolta a templomot] és előtte a fáraó [aki rabszolgasorba taszította őket]”.

Mindez a hivatalos palesztin televízióban hangzott el, 2024. január 24-én.

Algemeiner

[popup][/popup]