A mennyei kegyelem – avagy a Real Madrid harca a cionizmus ellen

Írta: Gadó János - Rovat: Irodalom, Politika

A gondviselés kegyelme nyilatkozék meg Madridban az elmúlt vasárnap. Szem nem maradt szárazon: az igaz emberek gyülekezete a rettenetes veszedelemből megmenekült szőke szüzet ünnepelte.

Forrás: twitter

Az Ahed Tamimi névre hallgató szőke szűz megjárta az izraeli börtönök poklát, ahol elvetemült rabtartói tanulással, olvasással, tévénézéssel, közös énekléssel és más hasonló kínzásokkal próbálták megtörni ifjonti erejét, ámde azonban Tamimi elszánt tekintete láttán megtört erejük és megroggyantak térdeik.

A kegyetlen fogságból megmenekült szőke szűz története bejárta a világot. Mindenki örvendett csodás szabadulásának, hiszen tudjuk, miféle fertelmes dolgokat szoktak a cionisták forgatni a fejükben a szőke szüzek ellen. Minekünk ilyesmi meg sem fordul a fejünkben, legfeljebb csak azért, hogy a cionistákat mindebben meg tudjuk akadályozni.

A cionisták visszataszító terveit a szőke szüzek ellen mindenki ismeri, aki a vonatkozó szakirodalmat (Der Stürmer, Völkischer Beobachter) fellapozza.

Olyan csoda volt ez, mint Dániel próféta megmenekülése az oroszlánveremből. Csodás ünnep, mert a cionista ármány saját dugába dőlt. A cionista ármány mibenlétéről a vonatkozó szovjet propagandakiadványokban olvashatunk bővebben.

A szűz rettenthetetlen bátorságával szállt szembe rettenetes izraeli katonákkal, és nem félt megpofozni őket, az igazság nevében. Honnan tudjuk, hogy a katonák rettenetesek és Tamiminél az igazság? Onnan, hogy megpofozta őket. Egy ártatlan szőke szűz csak nem fog igazságtalanul pofozkodni! Hallott már valaki olyat, hogy Hamupipőkének vagy Csipkerózsikának nem volt igaza?

A szőke szűz csodálatos szabadulása a cionista börtönpokolból az igazság nagy pillanata volt, amely csak egészen ritkán adatik. Mindenki érezte ezt, s ennek elmélyítése végett a szűz nemzetközi körútra indult, hogy további milliók ismerjék meg leghitelesebb forrásból a rettenetes cionista elnyomást. Poros országutakon, erdei ösvényeken gyalogolt a szűz, kezében vándorbottal, de nem ismert fáradtságot, és mindenütt megnyíltak előtte a szegények kunyhói és a gazdagok palotái. Mindenütt mesélt a cionisták elleni harcról és az emberek könnyeztek és a mellüket verték és megfogadták, hogy amint tudnak, csatlakoznak a küzdelemhez.

Így jutott el, vándorútja során a szép Hispániába, ahol a régi szép időkben, fél évezrede már egyszer nagy győzelmet arattak a cionizmus felett. Az ország fővárosában, a várost védő vitézek vezére (alliteráció!) is fogadta a szüzet, megölelte őt és jelképesen soraikba emelte.

A Real Madrid vitézei messze földön híresek, küzdelmeiket milliomok nézik rajongással, értük repesnek a leányszívek Európa minden sarkában. Csodálatos pillanata volt az igazságnak, amikor a hős vitézek kapitánya találkozott a szűzzel, aki még náluk is nagyobb hős, mert törékeny teste dacára egymaga szállt szembe az álig felfegyverzett cionistákkal.

Megölelték és megcsókolták egymást és megfogadták, hogy harcolni fognak, míg az utolsó cionistát is ki nem pusztítják a föld színéről, folytatva ezzel a dicső elődök útját.

Mi pedig örüljünk, hogy vége a sötétség korának, immár a szellem napvilága ragyogja be a szép, új Európát, magunk mögött hagytuk az ósdi babonákat, és már a Real Madrid is magasra emeli a cionizmus elleni harc zászlaját.

Címkék:Ahed Tamimi, cionisták, Izrael, Real Madrid

[popup][/popup]