Mentsd meg a Szombatot!

Írta: Felhívás - Rovat: Politika

Kedves Barátunk, segítségkéréssel fordulok Hozzád,
a Szombat folyóirat főszerkesztőjeként. A lapot, a válság következtében, anyagi ellehetetlenülés fenyegeti. Két évtizeden át, döntően külföldi alapítványi támogatások jelentették bázisunkat az elenyésző honi támogatások mellett, ám mára a külföldi források is bizonytalanná váltak, így a Szombat – a magyar zsidó közélet egyetlen kritikai fórumának, s a magyar szellemi élet egyetlen zsidó politikai és kulturális folyóiratának – folyamatos megjelenése veszélybe került. 

2010. december 20. / Felhívás

 

 

cimlap 89.jpg

Az első lapszám címlapja, 1989. november

Kedves Barátunk,

segítségkéréssel fordulok Hozzád,a Szombat folyóirat főszerkesztőjeként.
 
A lapot, a válság következtében, anyagi ellehetetlenülés fenyegeti.

Két évtizeden át, döntően külföldi alapítványi támogatások jelentették bázisunkat az elenyésző honi támogatások mellett, ám mára a külföldi források is bizonytalanná váltak, így a Szombat – a magyar zsidó közélet egyetlen kritikai fórumának, s a magyar szellemi élet egyetlen zsidó politikai és kulturális folyóiratának – folyamatos megjelenése veszélybe került.
 
E pillanat szorongató, ám egyszersmind egy új korszak kezdete is lehet.
 
A magyarországi zsidó közösség és kultúra iránt felelősséget érző barátainkhoz fordulunk, biztatva őket, hogy fizessenek elő a Szombat 2011-es évfolyamára, és biztassák erre magyarországi és külföldi ismerőseiket is.
 
A belföldi előfizetés díja 5950 Ft,
 
Európából 50 Euró, Európán kívülről 80 USD.
 
SZÁMLASZÁM: 11709002-20066703 Mazsike Szombat szerkesztőség

IBAN: HU45 1170 9002 2006 6703 0000 0000
BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB


Kérjük, az átutaláskor tüntesd fel postacímedet. Ha postai csekken szeretnél előfizetni, e-mailben jelezd címed, és elküldjük.

 

Kedves Barátunk!

Kérlek, amennyiben egyetértesz céljainkkal, és fontosnak tartod a Szombat fennmaradását, ne csupán fizess elő a lapra, hanem baráti körödben is terjeszd e levelet, add meg számlaszámunkat, és biztass másokat is arra, hogy fizessenek elő a lapra. Ha teheted, ha tehetik, túlfizetéssel is támogassák a Szombatot, s akinek módjában áll, hirdetéseivel is álljon a lap mellé.   

Megértésedben és támogatásodban bízva,
 
üdvözöl
 
Szántó T. Gábor
a Szombat főszerkesztője

 

[popup][/popup]