Párkapocs – életvezetési, párkapcsolati foglalkozások a Mozaik Hubban

Írta: Szombat - Rovat: Közösség

Életvezetési csoport indul a Mozaik Hubban. A részvétel térítésmentes.

Az életünket végigkísérő társ- és párkapcsolat az erő, az energia és a boldogság tárháza. Ám ahhoz, hogy sikeres maradjon, örökké változnunk,  tanulnunk kell. Életünk során többször vetődhetnek fel kérdések, kétségek, nehézségek, melyekre jó válaszokat, megoldásokat kell keresnünk. A közös csoportmunka során ezeket a megoldási lehetőségeket beszéljük meg, hogy megerősödhessenek, kiegyensúlyozottabbá válhasson társkapcsolatunk.

A két alkalmas Párkapocs csoportfoglalkozás életvezetési, párkapcsolati elakadásokra nyújt személyre szabott megoldást az önismeret erősítésével, a coaching módszerével.

Várunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy jelen élethelyzetén változtatni szeretne, és fejlődéséhez fejlődéshez  a coaching alapú segítséget szívesen igénybe veszi.

Első csoportülés: 2017. május 28. (vasárnap), 09:30-16:00

Második csoportülés: 2017. június 18.(vasárnap), 09:30-16:00

Mindkét alkalom helyszíne: Mozaik Zsidó Közösségi Hub (V., Bp., Ferenciek tere 7-8.)

Csoportvezetők:

Vanya Terézia személyi coach, tréner

Polacsek Lajos vezető tréner, mentálhigiénés szakember

 

További információk: www.mozaikhub.hu

A csoport előzetes bejelentkezés alapján indul, minimum 8 fő regisztrációja esetén!

Jelentkezés: [email protected] e-mail címen lehet legkésőbb május 25-ig!

Kérjük, hogy az e-mail tárgyában jelölje meg, hogy „párkapocs”, és adja meg nevét, életkorát, valamint egy mondatban foglalja össze, hogy mi keltette fel érdeklődését a csoport iránt. Természetesen párok jelentkezését is szívesen fogadjuk, ebben az esetben mindkét fél adatait kérjük.

A tréningre a Jaffe Programban a TÁMOP- 5.5.1-11/1 „Narancsliget” – „Közösségi kezdeményezések és önkéntes programok támogatása – A családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése” című pályázaton belül kerül sor.

INGYENES program!

 

 

[popup][/popup]