Azonosságtudat és részvétel a zsidó közösségi életben a “második generáció” körében Magyarországon

Írta: Susán Eszter - Rovat: Közösség

Köszönjük, hogy részt vesz felmérésünkben!

Jelen kutatás célja hogy felmérje, a jelenlegi zsidó közösségi intézményrendszer mennyiben felel meg a válaszadók igényeinek, valamint hogy hogyan változott zsidósághoz való viszonyuk 1989 előtthöz képest. A kutatás célcsoportja az 1945 és 1976 között születettek csoportja. A kutatást Ezra Moses, az NYU Public and Non-Profit Management and Hebrew and Judaic Studies MA szakos diákja, valamint Susán Eszter, az NYU Education and Jewish studies program doktorandusza végzi, dr. David M. Elcott szupervíziója mellett, aki a New York University Robert F. Wagner School tanára.

A kutatásban való részvétel teljesen anonim és önkéntes. Bármely kérdés kihagyható, de kérjük lehetőség szerint válaszoljon minél többre, ahhoz, hogy jobb eredményt érhessünk el. A kutatásban gyűjtött adatokat a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük.

Amennyiben a kutatás eredménye iránt érdeklődik, vagy bármilyen más kérdése van a kérdőívvel kapcsolatban, az alábbi emailcímen ér el bennünket: [email protected] és [email protected].

https://www.surveymonkey.com/r/masodikgeneracio

[popup][/popup]