Az élet nagy kérdései – a MAZS kvízjátéka

Írta: Szombat - Rovat: Közösség

A MAZS Alapítvány támogatásaival az élet számos területén támogatja a zsidó közösség tagjait. Ezeket a támogatási lehetőségeket, programjainkat mutatják be az ÉLET NAGY KÉRDÉSEI kvízjátékukon keresztül, amelyet Hanukakor indítottak.

A kvízjátékkal nem csak értékes könyvutalványokat is lehet nyerni, de lehetőséget is nyújt a MAZS-nak arra, hogy visszajelzéseket kapjanak munkájukról, az általuk képviselt területekről, és jobban megértsék, hogy milyen további szükségletek vannak a zsidó közösségben.

“A kvízjátékra készülve olyan tudástárat is összegyűjtöttünk, amely bárkinek iránymutatást tud adni – akár a közösségük tagja, akár nem az – az időskorral kapcsolatos kérdésekben, a gyermekes családokat érintő dilemmákban, az önkéntességel vagy az adományozással kapcsolatosan.

A nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőségünk nyílik ezt a játékot meghosszabbítani FEBRUÁR 14-ig. Szeretettel várunk minden érdeklődőt: játszanak velünk és közben ismerjék meg jobban a MAZS Alapítványt! Játsszanak velünk, és nyerjék meg a könyvutalványok egyikét!” – fogalmaz a MAZS közleménye.

A játékba belépni ide kattintva lehet

[popup][/popup]