Zsidók, keresztények és muszlimok imádkoztak közösen a Közel-Kelet békéjéért

Írta: MTI - Rovat: Hírek - lapszemle

A Keresztény-Zsidó Tanács által szervezett imaórán Budapesten, a Deák téri evangélikus templomban zsidók, keresztények és muszlimok imádkoztak közösen a Közel-Kelet békéjéért, a háború és a terror minden áldozatáért és azokért, akiket hitük miatt üldöznek 2015. november 1-jén.

Budapest, 2015. november 1. Balról jobbra: Szebik Imre nyugalmazott evangélikus püspök, Róna Tamás rabbi, Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetõje, Székely János katolikus püspök, Sulok Zoltán Szabolcs, a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnöke, Nógrádi Gergely kántor és Radnóti Zoltán rabbi a Keresztény-Zsidó Tanács által szervezett imaórán Budapesten, a Deák téri evangélikus templomban 2015. november 1-jén. Az imaórán zsidók, keresztények és muszlimok imádkoztak közösen a Közel-Kelet békéjéért, a háború és a terror minden áldozatáért és azokért, akiket hitük miatt üldöznek. MTI Fotó: Illyés Tibor

Balról jobbra: Szebik Imre nyugalmazott evangélikus püspök, Róna Tamás rabbi, Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetõje, Székely János katolikus püspök, Sulok Zoltán Szabolcs, a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnöke, Nógrádi Gergely kántor és Radnóti Zoltán rabbi. 
MTI Fotó: Illyés Tibor

[popup][/popup]