Steven Spielberg lánya felnőtt filmekben tervez karriert

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Steven Spielberg 23 éves lánya, Mikaela Spielberg bejelentette a szüleinek, hogy a szexiparban akarja kipróbálni magát, többek között pornófilmekben és sztriptíztáncosként, írja a New York Post. 

Steven Spielberg és Mikaela

Mikaela Spielberg elmondása szerint ezt FaceTime-on közölte a szüleivel a hétvégén. Mikaela a 73 éves Oscar-díjas rendező és a Kate Capshaw színésznő örökbefogadott gyereke. Spielbergnek összesen hét gyereke van, ebből négy vér szerinti és három adoptált.

A cikk kitér arra is, hogy Mikaela Spielberg szorongó gyerek volt, aki miután bentlakásos iskolába került, étkezési zavarokkal és depresszióval küzdött. Mindezért azonban nem hibáztatja híres szüleit. “Nem a szüleim hibája, nem tudhattak róla” – mondta kamaszkori problémáiról. Ami pedig a pornót illeti, azért akar belevágni, mert belefáradt abba, hogy kihasználják a testét, és folyamatosan azt mondják neki, hogy utálnia kell önmagát. Szerinte ez nem arról szól, hogy valaki elérte a gödör alját, hanem egy pozitív döntés. Arra is rájött, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakit vonz ez az iparág, és amit ő tenni akar, az biztonságos, ésszerű és konszenzusos – szemlézte a hírt az Index.hu.
[popup][/popup]