Náci portál antiszemita rovatának volt szerzője képviseli Orbán közösségének értékeit az Echo Tv-n

Írta: 444.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

„Nyugodtan mondhatom, hogy Magyarországon a korábbi egyértelmű és egyoldali baloldali médiavilág megváltozott. Van a keresztény, polgári, nemzeti tábornak hangja. Itt van ez a televízió, amire én magam is úgy tekintek, mint a jobboldal televíziójára, a mi közösségünknek az értékeit képviseli, a mi világunkról, a mi életünkről szól, tehát kétségkívül nagy változások történtek Magyarországon”

 

 

– ezt Orbán Viktor az Echo Tv-ről mondta, amikor december 7-én interjút adott a televízióban Bayer Zsoltnak és Kovács Andreának. Ezek szerint a miniszterelnök úgy tekint Mészáros Lőrinc televíziójának műsoraira, hogy azok műsorvezetői és visszatérő vendégei az ő véleményét is képviselik.

Ez viszont azt jelenti, hogy a Fidesz hivatalosan is átvette a régi, radikális, szélsőjobboldali Jobbik helyét, ugyanis az Echo Tv egyik, Keménymag című műsorában, amiben hetente négy fizetett Fidesz-rajongó beszélget, az egyikvisszatérő vendég Varga-Bíró Tamás.

Varga-Bíró Tamás jelenleg blogot vezet a fideszes és állami pénzekkel kitömött Pesti Srácoknál, de korábban az Irigy Hónaljmirigy tévéműsorainak és a Bumerángnak is volt a szövegírója, majd a nemzeti-radikális Jobbik-tábor egyik arca lett. Néhány hónapja aztán szakított velük is, amikor Zagyva György Gyula volt jobbikos képviselő, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke zsidózva fenyegette telefonon. (Frissítés: A Jobbik erről azt írta a cikkünk megjelenése után, hogy: „Varga-Bíró Tamás már évek óta szakított a Jobbikkal, 2014-ben többek közt a Magyar Hajnal szekerét tolta. Valótlan állításai miatt több jobbikos perben áll vele. Amikor az ominózus párbeszéd történt (az ügy egyébként bíróságon van), akkor ő már bőven a Fidesz berkein belül volt.”)

Pedig pár éve még maga Varga-Bíró Tamás is nagyokat zsidózott, például a Kurucinfo Holokamu-rovatában.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]