„Magyar nemzeti öngyűlöletettel” vádolja az ellenzéket Szabó György

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A Pesti srácok hasábjain üzent a magát “fideszes zsidó”-ként meghatározó Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (MAZSÖK) kuratóriumának elnöke Márki-Zay Péternek.

Szabó György a Heti Tévé műsorában

 

A Chabad Lubavics mozgalomhoz és az EMIH-hez kötődő Szabó György az ellenzék miniszterelnök jelöltjének, Márki- Zay Péternek írt nyílt levelet, melyet a Pesti Srácok kormánypárti hírportálon hozott nyilvánosságra.

Tisztelt Polgármester Úr!

Nagy érdeklődéssel figyelem a már ismétlődő vasárnaponkénti stand up comedy előadásait, amelyek méltán szórakoztatják valamely lepusztult kocsma közepesen erős alkoholos állapotban lévő közönségét.

Már vizionálom jövő vasárnapi bejelentését, amely az eheti megnyilatkozásának folytatásaként a Terror háza bezárásáról és az eredeti funkció visszaállításról szólna. Hiszen a fideszes zsidók számbavétele nyilván Önnek nem elég. Mindenesetre szólok, ne felejtsen el kihagyni a felsorolásból se, mint fideszest se, mint zsidót.

Amikor Finkelstein urat említette, mint antiszemita zsidót vajon eszébe jutott-e legfőbb szövetségeseinek egyike, a báránybőrbe bújt náci párt, azaz a Jobbik vezetője? Hiszen nincsenek rosszabbak, mint az öngyűlölők. Bár ezt ön is jól tudja, hiszen nem lehet könnyű egy olyan koalíció miniszterelnök-jelöltjének lenni, amely a magyar nemzeti öngyűlöletet a legmagasabb szintre, szinte társadalmi normává emelte a politikai paletta bal oldalán.

„Kérem, hogy a zsidóságot ne használja alantas politikai céljai elérése érdekében” – inti ezután Szabó a levél címzettjét, homályban hagyva, hogy miféle alantas politikai célokra gondol.

Szabó György Márki-Zay Péter facebook oldalán közreadott nyilatkozatára reagált.

[popup][/popup]