London: Palesztinok ünneplik a Hamasz terrorista akcióját

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Rachel Riley, egy brit televíziós műsorvezető megdöbbentő állapotokról számolt be a palesztin rakétázások hatására.

Londoni palesztinok ünneplik a Hamasz terrorista akcióját Izrael ellen

Mint írta az X-oldalán – szemlézte a Mandiner.hu – „épp most mentem el két autó mellett Nyugat-Londonban, mindkettő ablakaiból palesztin zászlók lengedeztek, fel-alá ugráltak a kocsikban, úgy ünnepeltek, mintha valamilyen buli lenne. Félreértés ne essék, ez egy veszélyes és félelmetes időszak a zsidók számára világszerte.”

Rachel Riley MBE 💙 on Twitter: “Acton, half an hour ago.Popped into a cafe for some baklava with the kids and our Ukrainian friends.People have been brutally murdered, kidnapped and there are people in London dancing.Just had a reassuring call with the police, if anyone is scared, please call them. https://t.co/fYjXn4zEDF pic.twitter.com/dQjcAsRyDS / Twitter”

Acton, half an hour ago.Popped into a cafe for some baklava with the kids and our Ukrainian friends.People have been brutally murdered, kidnapped and there are people in London dancing.Just had a reassuring call with the police, if anyone is scared, please call them. https://t.co/fYjXn4zEDF pic.twitter.com/dQjcAsRyDS

Kicsit később egy másik, immáron videós bejegyzést tett közzé a műsorvezető:

„Beugrottunk egy kávézóba baklavázni a gyerekekkel és az ukrán barátainkkal. Az embereket brutálisan gyilkolják és elrabolják, miközben Londonban táncolnak [a palesztinok]. Épp most volt egy megnyugtató hívásom a rendőrséggel, ha bárki fél, azonnal hívja őket!”.

[popup][/popup]