Kövér László: „Ez nem a Soros Gyuri bácsik és Alexek országa”

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

– Ez a mi országunk, és meg is fogjuk tartani az unokáink és dédunokáink számára – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke – és ellenségkereső beszédeiről ismert politikus – a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Kövér, aki egyben a Fidesz választmányi elnöke, a Magyar Nemzet tudósítása szerint kijelentette: Jó, ha „mindenki tudja, aki szórakozni akar velünk, hogy ez nem a Soros Gyuri bácsik és Alexek országa, ez a Weisz Erikek országa, a Nobel-díjasok, a Rubik Ernők, Petőfi és Madách, a Puskás Öcsik és az olimpiai bajnokok szülőföldje”. „Az Árpád-házi szentek, Hunyadi János és Hadik András, a kurucok, a Nemecsek Ernők és Dugovics Tituszok, a Horváth Jánosok, Wittner Máriák és a pesti srácok hazája. 

Aki azt kérdezné, kicsoda a zsidós nevű Weisz Erik, aki mindjárt az első helyen szerepel a honfitársak listáján, annak eláruljuk: Weisz Erik, aki négyéves korában hagyta el Magyarországot szüleivel, Amerikában nőtt fel és Harry Houdini néven lett világhírű illuzionista, szabadulóművész. Hogy miért került első helyre Kövér László listáján: talán azért, hogy mindenki láthassa, még csak véletlenül sem a zsidókkal – akár az emigráns zsidókkal – van baja Kövér Lászlónak és a Fidesznek.

[popup][/popup]