Kedves nemzetiszocialisták, hobbi-antiszemiták és egyéb zsidózók!

Írta: Puzsér Róbert - Rovat: Hírek - lapszemle

Szellemi színvonalatokat és vitakultúrátokat jól minősíti, hogy következetesen a másik származásával vitatkoztok, nem pedig az érveivel. Semmi vész, ha nem értetek valakivel egyet, nem kell sokat gondolkodnotok a válaszokon, hogy azok segítségével szétzúzzátok az érvelését. Dehogyis, ez túl sok szellemi energiátokat emésztené fel, azzal meg nagyon precízen ki vagytok számítva, akárcsak a Wehrmacht benzinnel ’44 telén az Ardennekben. Az is kevésnek bizonyult, ahogy most ez is. És ahogy a III. Birodalmat se mentette meg a holokauszt az összeomlástól, úgy benneteket se segít át a zsidózásotok azon, hogy nyilvánvalóvá váljon, mennyire gyenge lábakon áll a világnézetetek.puzser

Elgondolkodtatok már azon, hogy miért gyűlölitek a zsidókat? Azért, mert bolsevista gazemberek, vagy azért, mert rablókapitalista karvalytőkések? Azért, mert ultranacionalista cionisták, vagy azért, mert hazátlan kozmopoliták? Azért, mert irritálóan költekeznek, vagy azért, mert fukarkodnak és felhalmoznak? Azért, mert mindenhova odafurakodnak, vagy azért, mert a háttérben bujkálnak, és onnan irányítanak? Azért, mert Isten kiválasztott népének tartják magukat, vagy azért, mert ateista disznók, akik tagadják Isten létezését?

Tökmindegy, ugye? Bármelyik érv megteszi, amelyik épp szembejön. Valójában egyszerűen arról van szó, hogy utáljátok a fejüket, igaz? Semmi gond, jogotok van hozzá, csak vállaljátok fel! Vagy ha nem vagytok képesek erre, mert mégis csak akartok magatoknak valamiféle szellemi felhatalmazást a gyűlölködéshez, akkor válasszatok a fenti ellentétpárokból egyet-egyet, és onnantól legyen az az ideológia, de akkor a másikat meg ne halljam még egyszer, baszki, mert az mégse járja, hogy hétfőn, szerdán, pénteken kurva cionisták, kedden és csütörtökön meg mocskos kozmopoliták…stb.

Aztán ott vannak a hétvégék, amikor a zsidó se nem nagytőkés, se nem kommunista, se nem hazátlan, se nem nacionalista – szóval nem fér bele egyik kategóriátokba se – na akkor fossátok magatokat össze tőle a legjobban. Az a zsidó a legveszedelmesebb, mert sunyít, leseben áll, hogy a magyarra támadjon. Bármelyik másik zsidó ott állhat mögötte – de ki tudja, melyik? Ha közepes egzisztenciával rendelkezik, csak a pillanatra vár, hogy nagytőkéssé váljon és uzsorakamatot szedjen, esetleg komcsi legyen belőle és államosítson, ha meg épp református vagy katolikus, akkor megtagadja a pártus Krisztust és visszatérjen leányvért áldozni a vérszomjas istenének.

 

A szerző facebook oldalán megjelent írás.

[popup][/popup]