Hangfelvétel: Zsidózik és kivégzést sürget a fideszes polgármester

Írta: magyarnarancs.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Tarkólövést kellene alkalmazni néhány liberális politikuson egy fideszes polgármester szerint, aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. A Magyar Narancsnál meghallgathatja a felvétel legdurvább részleteit!

haszillo

Haszilló Ferenc, Kecel polgármestere (forrás: hirosveny.hu)

A lapunk birtokába került hangfelvételen durván zsidózik és kivégzést sürget egy fideszes polgármester.

A beszélő többször hivatkozik magára polgármesterként a félórás felvételen, de az is világos, hogy az eset Kecelen játszódik. (Például abból, hogy felmerül a település korábbi polgármestere, a jelenleg ellenzéki Schindler János neve.) A felvétel 2012-ben készült egy tévéinterjú után, amikor a mikrofon bekapcsolva maradt. A felvétel készítője – a keceli médiastáb korábbi tagja – írásban ismerte el a magyarnarancs.hu-nak a felvétel valódiságát, de mint mondta, az „akaratlanul került a hangrögzítőre. Az egyik első forgatásunk idején véletlenül bekapcsolva maradt egy diktafon. Fel sem merült bennünk, hogy bármit kezdjünk vele, egyszerűen ott maradt a munkahelyi számítógépemen. Ennek csaknem három éve már. Aki most, a választások után kiszivárogtatta, annak nem lehetett más oka, mint a botránykeltés és a lejáratás, a mocskolódás, és talán fel sem mérte, milyen károkat okoz a városnak és nekünk, érintetteknek is. A hangfelvételről tudtunk, de ma sem jó érzés olvasni, abban bíztunk, hogy sosem kerül nyilvánosságra” – mondta a keceli média egykori, neve mellőzését kérő munkatársa. (Az esetről a hangfelvétel közzététele nélkül a Hírösvény számolt be elsőként.)

Az ügyben kerestük Haszilló Ferencet, hogy valóban ő hallható-e, és ha igen, mit gondol ezekről a szavakról, de nem sikerült elérnünk a keceli polgármestert.

És akkor jöjjenek a legfontosabb részletek a félórás beszélgetésből!

„Külföldre megy a népség, ha én nem lennék polgármester, mennék ki a picsába Svájcba zongorázni, a családot beteszem a kocsiba, beszélek angolul, a feleségem németül, beteszem, három hónapot kinn vagyok, keresek kétezer svájci frankot havonta, az itthon kiadott ingatlanból meg kapok hozzá havonta százezret… Durván kétszázezer forint havonta… meg amit még összezsiványkodik az ember. (…) Sok ember azért nem vállal gyereket, ezek a gecik meg négy-ötöt. Szar senkiháziak, a húgyba nőnek fel, buta mint az állat, és idejárnak, hogy kéne fa, kimennék és szájba rúgnám őket, igenis igaza van a Jobbiknak, igaza van ebben is, ebbe is, ebbe is, meg ebbe, ide bevághatnátok a Vona Gáborral készült képemet, meg a Farkas Gergellyel, aztán meg a Fidesz baszna a fejemre, hogy mit csinálok (…)

Az Orbán sem tud mint tenni, nem tud többet tenni, mert ott is megvannak ugyanazok a zsidók. Aki párttag volt, nem lehetne benn a parlamentben (…)

Jobboldali ember vagyok, nemzeti ember vagyok, menjenek a kurva anyjukba! (…) Nem a felét, a háromnegyed részét a Fideszből is ki kéne venni!”

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]