Fun Run – Fussál azért, amiben hiszel

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Fuss a beregszászi zsinagóga felújításáért / 2013. június 9. vasárnap

funrun_2013

A Magyar Zsidó Kulturális Egyesületnek ajánlott részvételi díjat a beregszászi kis zsinagóga felújítására kívánjuk fordítani, hogy a hagyomány tovább élhessen valóban határtalanul.

Immár harmadik alkalommal számos szervezet fogott össze egy a közösségek közti alapot teremtő esemény – a Fun Run – megszervezéséhez. A rendezvényt a Maccabi VAC Magyarország irányítja és tíz közhasznú szervezet vesz részt benne, köztük a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület is.

A Fun Run költségvetése a résztvevő szervezetek között oszlik meg. A regisztráció során az általad kiválasztott szervezet kapja meg a befizetett részvételi díj teljes összegét.

Csatlakozz hozzánk, és élvezd 2013. június 9-én, vasárnap Budapest Zsidónegyedében megrendezésre kerülő mesés Fun Runt és a Judafest fesztivált. Felnőttek, gyerekek és családok jelentkezését várjuk az 1-, 5- illetve 10 km-es táv teljesítésére azért, hogy a kiválasztott jótékony célra minél nagyobb pénzalapot tudjunk gyűjteni.

Biztosak vagyunk benne, hogy neked és családodnak is egy élményekben gazdag napban lesz részed, ahol hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz, akik hozzájárulásukkal támogatják a résztvevő kiemelt szervezeteket.

Előzetes regisztráció a www.funrun.hu internetes oldalon. Regisztráció a helyszínen az 5 és a 10 kilométeres futásokra 9:00-9:45 óra között, a futások pontban 10:00 órakor indulnak. Az 1 kilométeres futásra pedig 11:00-11:45 óra között lehet regisztrálni, a futás pontosan 12:00 órakor indul.

[popup][/popup]