Félig üres – egészen vége

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

12 évad, 24 év. Vasárnap véget ért Larry David világszerte népszerű sorozata, a Larry David nevű, olykor zsidóságával is viccelődő, fanyar humoráról ismert kiállhatatlan alakról szóló Félig üres. 

Curb Your Enthusiasm Season 12 | Official Trailer | Max

Don’t be mad he’s leaving, be mad he stayed so long. The final season of the HBO Original #CurbYourEnthusiasm premieres February 4 on @StreamOnMax. Shop Curb Your Enthusiasm here: https://shop.hbo.com/collections/curb-your-enthusiasm?utm_source=youtube.com&utm_medium=referral&utm_campaign=curb-youtube&utm_term=&utm_content=curb-youtube About Max: Max is the culture-defining entertainment service for every mood.

Az önmagát alakító író-színész interjúiban arról beszélt, hogy korábban nem volt azonos az általa alakított, kelletlen, kötekedő, civilizált alakoskodásból néha kitörően szókimondóvá váló figurával, de öregedve egyre inkább azonossá vált vele.

Larry nem mellesleg zsidó, és ez gyakori komikum és önreflexió forrása az HBO Max-on látható sorozatban.

Az RTL Klub emlékeztet rá, hogy Larry David Woody Allen egyik nemrégi filmjében is játszott.

Whatever Works | Official Trailer (2009)

No Description

Amikor a beszélgetést vezető újságíró a Félig üresben és a Whatever Works című Woody Allen-filmben játszott karakterek közti hasonlóságot feszegette a Tribeca fesztiválon, a színész nemes egyszerűséggel így válaszolt: “Ebből egy szót sem értettem. Nem vagyok intellektuel. Csak egy idióta Brooklynból.”

[popup][/popup]