Egyiptomi–izraeli nagyköveti vita az Arab Tavaszról

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A Fasori Nemzetközi Kör minden érdeklődőt szeretettel lát első, kizárólag diákok által szervezett nagyköveti vitájára, melyen a következő állítás lesz középpontban: Az Arab Tavasz sikeres volt. Az állítás mellett az Egyiptomi Arab Köztársaság budapesti nagykövete, Ő Excellenciája Dr. Dr. Ashraf Mohsen Mohamed Mohsen érvel majd, míg az állítással szemben Izrael Állam budapesti nagykövete, Ő Excellenciája Ilan Mor fejti ki álláspontját.

TheArabSpringwassuccessful

A Fasori Nemzetközi Kör a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium egy volt és jelenlegi tanulója által alapított önképző kör, mely azzal a céllal jött létre, hogy a világpolitika és diplomácia iránt érdeklődő diákok számára biztosítson alkalmat hasonló érdeklődésű fiatalokkal való kapcsolatteremtésre, miközben nagykövetek, külpolitikai szakemberek és tisztségviselők társaságában bővíthessék tudásukat napjaink globális politikai és diplomáciai eseményeiről és kérdéseiről.

Az est díszvendége Nyitrai Levente, a brit nagykövetség külpolitikai, bel- és igazságügyi, emberjogi attaséja, házigazdája Tóth Máté Bence a Fasori Nemzetközi Kör társalapítója, moderátora Nagy Dénes András társalapító lesz.

Időpont: 2014. március 20. 17:00

Helyszín: Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium II. emelet, Díszterem

1071. Budapest Városligeti fasor 17-21.

A vitaest angol nyelven zajlik, tolmácsolás nem lesz!

 

[popup][/popup]