Azt sem tudja, hol van az Oscar-díja, de nem is érdekli

Írta: hirado.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

A filmszínésznő éppen kisfiának olvasott fel, amikor rájött – az Oscar-szoborban eddig hamis bálványt imádott. Azóta azt sem tudja, hova is tette…

Natalie Portman OscarKi hinné, de akadnak olyan színészek, akik nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a filmakadémia elismerésének.

Natalie Portman elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscart a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért, ámde az arany szobrocskát nem tartja olyan kiemelt helyen, mint azt mások gondolnák. A 33 éves tehetség meglepő nyilatkozatot tett a The Hollywood Reporternek:

„Jelenleg azt sem tudom, hogy hol van az a szobor, ez szó szerint egy arany férfiidol, persze csak ha te is imádod, de a szememben rossz bálványt testesít meg, éppen ezért nincs szem előtt” – vázolta fel Natalie az okot, miért nem tartja olyan nagy becsben a díját.

A színésznő a szóban forgó film forgatásán ismerkedett meg jelenlegi férjével, Benjamin Millepieddel, akitől azóta már született egy kisfia. A kis Aleph azóta már négyéves és nagyon szereti, ha híres anyukája történeteket olvas fel neki. Minden, a szoborral való kapcsolata is ide vezethető vissza.

„Ábrahám történetét olvastam fel neki a Bibliából, és miközben arról meséltem a kisfiamnak, hogy ne imádjon hamis bálványokat, rájöttem. én is ezt teszem” – árulta el.

Azóta Portman teljesen átértékelte az Oscar jelentőségét, éppen ezért nem nézegeti nyakra-főre a színészek sikerének legbecsesebb szimbólumát. Az angol tehetség egy ideje családjára koncentrál, sokat ingázik angliai otthona és Párizs között, ahol férje a opera és balettszínház balettigazgatója.

Forrás: hirado.hu

 

[popup][/popup]