A VII. kerületi polgármesterről mindjárt a Holokauszt jutott az eszébe

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A Holokauszttal indította a Hír TV-ben elhangzott beszélgetést Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa és főszerkesztője, akinek szerződését nem hosszabbította meg a régi feltételekkel a VII. kerületi önkormányzat.

Magyarország élőben extra Breuer Péterrel (2021-02-12) – HÍR TV

Magyarország élőben extra Breuer Péterrel (2021-02-12) – HÍR TVUtcára akarja tenni a Niedermüller Péter vezette önkormányzat Európa egyetlen zsidó televíziój…

 

Az ügyben a Hír TV-be invitált Breuer Péter így indította a beszélgetést :

„1932-ben a náci Németországban először betörték az ablakokat, aztán később a zsidóknak nem volt miből élni, és utána iparszerűen kiirtották őket. Először a kabinetfőnöke Niedermüller Péternek megszüntetett egy megrendelést, egy erzsébetvárosi híradót, amiről elfelejtett másolatot küldeni a főnökének. A via dolorosát végigjáratták velem, hogy kitől mit szerezzek be, hogy ez továbbmenjen, de ez már nem is érdekes, mert ötmillió helyett, addig, amíg az előző kifizették rendesen, amibe ez került, ők először lebegtették, aztán mintha gyékényen árulnának, kétmillióba megállapodtunk.”

A beszélgetésről a Hír TV honlapján olvasható összefoglaló „Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek” címmel.

A beszélgetést a Telex.hu szerzője szedte ízekre, kiemelve belőle olyan részleteket, mint

„ezek képesek még le is lőni, és mondom, nincs üldözési mániám, de ezek mindenre képesek, hisz ott vannak közöttük, akik már az előző vezetésben is ott voltak, mindent aláírtak, mindenről tudtak.”

A beszélgetésből kiderül továbbá, hogy Niedermüller Péterék valószínűleg antiszemiták, ezzel egyidejűleg pedig le akarják járatni a jobboldalt az antiszemitizmus vádjával.

Címkék:Breuer Péter, HETI TV, Hír TV

[popup][/popup]