A Bónusz Brigád segít leleplezni a zsidók titkos tervét az emberiség kiirtására

Írta: magyarnarancs.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Bogár Lászlón már jó ideje csak nevetni szokás. Íme egy példa, hogy ez miért veszélyes hozzáállás.

bogár lászló

Bogár László

Ezt olvassuk a rendkívül népszerű Bónusz Brigád honlapján: „2300 Ft helyett 1350 Ft: Globális háborúk örvényeiben – Belépőjegy Bogár László előadására a Felelős Szülők Iskolájába”. Cikkünk írásakor mindössze 4-en váltottak jegyet, de hát van még idő, az akció végéig 20 nap hátravan. (Frissítés: Az esemény péntek reggel 9-kor lekerült a BB honlapjáról.)

A Bónusz Brigád sikeres magánvállalkozás, amelynek díjnyertes jótékonysági programja minden hónapban más alapítványt támogat, és rajtuk keresztül eddig mintegy 11 millió forintot juttatott autistáknak, beteg gyerekeknek, hajléktalanoknak, menekülteknek. Több ezer partnerrel dolgozik, és évi többmilliárdos forgalmat bonyolít, úgyhogy miért is ne férne bele a sok élménylovaglás, művészi aktfotózás, stand-up műsor és holisztikus testmasszázs mellé egy gazdasági-filozófiai gyorstalpaló?

Saját bevallásuk szerint mintegy 2,5 millió embert érnek el, így aztán remélhetőleg százezrek olvassák el a Bogár László előadásáról szóló ajánlót is. Ami pont olyan, mintha mi írtuk volna erős iróniával, csak itt sajnos mindez véresen komoly:

„Bogár László korunk egyik legjelentősebb magyar gondolkodója. Kérlelhetetlen kíváncsisággal és objektivitással vizsgálja a környező világot, a világpolitikai folyamatokat, a háttérhatalmi tevékenységeket, melyekről sokszor csak sejtésünk van, de az érzékeny elme felfedezi a rejtett tendenciákat is. Bogár László igazi tudós koponyához méltón természetesen nemcsak a jelen történéseibe fúrja mohó tekintetét, hanem a múltnak mélységes mély kútjába is bátran belepillant. És mit lát ebben a végtelen mélységű kútban? Bizony örvénylést. Örvénylést a felszínen, és örvénylést a történelmi távolságokban.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]