A zsidózás határai

Írta: Klubrádió - Rovat: Hírek - lapszemle

A Magyar Narancs újságírója Varró Szilvia újságíró úgy látja, elkezdett középre rendeződni a párt, a vadhajtásokat, a nagyon zsidózókat igyekeznek háttérbe szorítani a Jobbiknál. Kommunikációs tréningeken magyarázták el a párttagoknak, hogy a zsidó helyett érdemes inkább a multinacionális nagytőke szót használni, a cigányok esetében pedig inkább az oktatást hangsúlyozni. Posta Imrét, Vona Gábor tanácsadóját, a Köztársasági Őrezred korábbi pszichológusát azért vették le a listáról, mert túl sokat zsidózott – mondta oknyomozó riportja kapcsán az újságíró a Reggeli Gyorsban.
 

A zsidózásnak is van határa a Jobbiknál

2010. február 4. / Klubrádió

 

Varró Szilvia elmondása szerint néhány, korábban kizárt párttag fellázadt a Jobbik központi irányítása ellen, de ez nem befolyásolja a párt választási szereplését. A csalódott Jobbikosoknak – akik a komplett Jobbikról azt gondolják, hogy egy zsidó banda és Izraelből mozgatják –  valószínűleg sikerül néhány, jelentéktelen számú szavatot lenyesniük a pártról.

Az újságíró cikke kapcsán elmondta, fontos lenne megérteni, hogy miért lesz valakiből Jobbikos, nem pedig démonizálni a pártot. A Jobbikosok párton belül 30 százalékos teljesítményre számítanak a választásokon, de ez a politikai felmérések alapján megalapozatlannak tűnik – tette hozzá.
 

[popup][/popup]