“Szeretkezz, ne háborúzz” – hirdeti egy arab-zsidó pornóoldal

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

Forrás: Népszabadság Online

2008. május 24. A 60-as évek egyik híres jelszavát, a “szeretkezz, ne háborúzz”-t tűzte zászlajára az az izraeli amatőr pornóhonlap, amely a zsidók és arabok közötti szexet javasolja a véget nem érő közel-keleti konfliktus megoldásaként.

“Másról sem olvasunk az újságokban, mint háborúról, támadásokról, gyilkosságokról. Ha az emberek többet élnének nemi életet, kevesebbet gondolnának a háborúskodásra” – vélekedik Sai Malul 44 éves programozó informatikus, a honlap tulajdonosa.

E cél érdekében a honlap izgató képsorokat tesz közzé közel-keleti születésű szereplőkkel, és a következő figyelemfelkeltő címekkel: “Tálib milícia”, “Arab remegés”, “Zsidó orgazmus”, “Szex a hadseregben” és ezekben zsidók és arabok közös pornójelenetekben jelennek meg.

Buja jeleneteket láthatnak a fizetős oldal regisztrált látogatói (legfeljebb 15 percnyi előzetes látható ingyen) a sivatag homokdűnéi között, meztelen nők jelennek meg, olyan beduin kendővel az arcukon, amelyből csak a szemük látszik ki, zsidó lányok maszturbálnak Jordánia és Egyiptom határainak találkozásánál és más hasonló provokatív képek csigázzák a képzeletet és ösztönzik az “interkulturális szexet”.

Malul hangsúlyozza: profi felvételeket készítenek amatőr szereplőikről, és e filmekben a szex is valódi. “Nincs smink, nincs szilikon, olyan, mintha a szomszédodat látnád” – mondja a tulajdonos. Ennél is merészebb azonban az, hogy a képsorokon megjelennek a Szentföld nemzeti és vallási szimbólumai, a Dávid-csillagos izraeli zászlótól a jeruzsálemi al-Aksza mecsetig.

Malul és társa, Avi Lévi 2001-ben vágott bele a pornóüzletbe, amely ma már napi 20-50 ezer látogatót jelent nekik. Mindeddig azonban nem voltak izraeli lányok a pornófilmekben, mert nehéz volt erre kaphatókat találni. Jelenleg azonban már 80 lányból és 200 férfiból álló stábjuk van – ez utóbbiak meggyőzése sokkal egyszerűbb volt – így minden héten újabb filmeket tudnak feltenni a portálra. Azoknak, akik a hat évtizede tartó véres ellenségeskedés helyett “szép jeleneteket” akarnak látni, csupán 250 sékelt (50 eurót) kell fizetniük havonta.

Malul szerint végső soron úgyis a szex számít, mert úgy véli: e téren mindenki egyenlő, etnikumtól és vallástól függetlenül.

[popup][/popup]