Guy Ritchie szakított a Kabbalával, és ráment a házassága

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

Forrás: Velvet

2008. június 27. Madonna és Guy Ritchie egyik barátja a Sunban rávilágított arra, hogy miért is ment tönkre a két híresség házassága. Az énekesnőnél állítólag akkor telt be a pohár, amikor férje hátat fordított a zsidó miszticizmusnak.

Az ismerős szerint a rendező először csak a nyilvánosság előtt nem vállalta fel a hitét, majd egyre jobban kiábrándult, mivel úgy gondolta, hogy a Kabbala-hívők kihasználják vagyonos feleségét. Nemrég pedig bejelentette, hogy részéről ennyi volt, nem kér többet a a zsidó miszticizmusból.

A Daily Mirror eközben számbavette a házaspár vagyonát arra az esetre, ha a válásról szóló pletykák valóban igazak, márpedig az ő értesüléseik szerint Guy Ritchie vonakodva, de elfogadta, hogy neje válni akar. A legszerényebb vagyontárgyak közé tartozik a házaspár autóparkja, amely egy 47 ezer fontos Audi Q7-esből, egy 58 ezer fontos Range Roverből és egy 35 ezer fontos Mercedesből áll.

A Wiltshire grófságbeli birtok a rajta álló kisebb családi kastéllyal együtt azonban már 10 millió fontot ér. Van ezen kívül egy hétmillió és egy hatmillió fontos londoni luxuslakás – az egyik tíz hálószobás -, valamint két kisebb, egyenként kétmillió fontos lakás szintén Londonban. Az ugyancsak tíz hálószobás közös ingatlan a kaliforniai Beverly Hillsben 8 millió fontot ér, a két New York-i lakás egyenként 2 millió fontot. Van tehát hová szétköltözni, ami gyakorlatilag már meg is történt: Madonna jelenleg a gyerekekkel New Yorkban tartózkodik, Ritchie pedig a wiltshire-i birtokra húzódott vissza – írja az MTI.

[popup][/popup]