„Fodorék döntik el, merre menjen Gyurcsány bűnöző brancsa”

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

Forrás: Hírszerző

2008. május 2. / Szegő Péter Lagymatagra sikerült az SZDSZ elleni tüntetés szerda délután, Gonda Lászlóék pártucat embert tudtak csak a Gizella utcához csábítani, ahol a liberális párt betiltását követelték. A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint az SZDSZ nem tud ellenzékben maradni, továbbra is ők fogják irányítani Gyurcsányt és bűnöző brancsát.

Az eső ellenére többtucat ember vett részt a Magyar Önvédelmi Mozgalom által szervezett szerda délutáni, az SZDSZ betiltását óhajtó zuglói tüntetésen. A demonstráció előtt egyébként az székházat a dolgozók biztonsága érdekében kiürítették, s a portáson kívül senki sem volt bent. Erre meg nem erősített információink szerint azért volt szükség, mert egyes SZDSZ-esek a pártvezetés jóváhagyása nélkül azt tervezték, hogy demonstratívan a székházon belülről figyelik végig az eseményeket.

A radikális nacionalista tüntetések egyik rendszeres résztvevője, az SZDSZ alapító tagja és volt önkormányzati képviselője, Kadocsa Gyula a Hírszerzőnek azt mondta: az SZDSZ átverte az országot. A Demokratikus Charta megalakulásáig a legradikálisabban antikommunista pártnak mutatta magát, majd koalícióra lépett a kommunista utódpárttal. Úgy vélte: az SZDSZ első háromszáz tagjából kétszáz-kétszázötven elfordult a párttól az 1994-es koalíciókötést követően. Szerinte a legkellemetlenebb intézkedéseket az SZDSZ és nem az MSZP tette az elmúlt két évben. “A farok csóválta a kutyát” – tette hozzá.

Az SZDSZ-be bújnak a bűnösök

A tüntetés első szónoka, Gonda László, a Kossuth téri forradalmárok egy részét tömörítő Magyar Nemzeti Bizottság 2006 vezetője a defenesztrációt javasolta az SZDSZ vezetőivel szemben. “Aki túléli, az nyugodtan elszaladhat, de nem nagy a veszélye ennek” – vélte.

“Az SZDSZ az a párt, ahová elbújtak azok a volt kommunista titkosszolgálati ügynökök gyermekei, akik féltek, hogy az utódpártban nagyon föltűnnek. Ezek az emberek a gyilkosok gyermekei” – vélte a szónok. A közönség némi zsidózása közepette rámutatott: Feldmájer Sándor, a Szerencsejáték Rt vezérigazgatójának, Székely Gábornak a helyettese, a Mazsihsz elnökének testvére. “Ezek az emberek megélhetési, rasszista alapon falkásodó zsidók” – hangsúlyozta Gonda. Szerinte az, hogy náci, nem is olyan sértő, hiszen sem nemzetiben, sem a szocialistában nincs semmi szégyellnivaló.

A(z egykori) hungarista, Ekrem Kemál György szerint az SZDSZ-székház kulcsát már le kellett volna a nemzet lába elé díszdobozban tenni. Szerinte tönkre akarják tenni a magyar kisvállalkozókat.

“A Hamasz nem terrorista szervezet”

Ifjabb Hegedűs Lóránt szerint az SZDSZ csak a jéghegy csúcsa, a “bennünket a bennszülötti sorsba taszító idegenségnek a leglátványosabb végterméke”. Hegedűs sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy az Ébresztőben 2001. szeptemberében megjelent, a “galíciai jöttmentek hadáról” elhíresült cikkében leírtakat az utolsó szóig fönt kell, hogy tartsa. “Nem arra kell várni, hogy az SZDSZ kiessék az Országgyűlésből, hanem be kell a pártot tiltani” – közölte.

Hegedűs egyébként a Hírszerzőnek úgy nyilatkozott: az általa elnökölt Hazafias Magyarok Szövetségének a “Hamasz” mozaikszó nem hivatalos rövidítése, “de abban a tekintetben, hogy egy szervezetet a népnyelv hogy rövidít, az emberek lelkiismereti szabadságát föltétlenül tiszteletben tartjuk”. A Hírszerző kérdésére, hogy szándékosan választottak-e olyan nevet, amelyet lehet Hamaszként rövidíteni, a volt országgyűlési képviselő azt válaszolta: “Szándékosan választottunk olyan nevet, amely önmagában hordozza a nemzeti radikális ellenállásra való fölhívás erkölcsi-lelkiismereti késztetésből fakadó parancsát.”

Hegedűs visszautasította, hogy az arab Hamasz terrorszervezet lenne. “Ami a palesztin ügyet illeti, mi nem egy szervezettel szimpatizálunk, hanem egy olyan néppel, mely a cionista vad törzsi soviniszta embertelen indulatokkal szemben vívja a maga küzdelmét és szabadságharcát” – tette hozzá. A lelkész úgy vélte: “Az SZDSZ sosincs ellenzékben, április 30-a után sem lesz. Az ő szellemtelen holdudvara rátelepült a magyar társadalom legfontosabb döntéshozó pozícióira. Ezt a szellemtelen holdudvart – és természetesen magát az SZDSZ-t – törvényes eszközökkel minden döntő pozícióból el kell takarítani, mert csak ebben az esetben lesz a magyar állam valóban magyar és valóban demokratikus.”
Hegedűs szerint az SZDSZ emberei nemcsak az MSZP-ben, hanem az ellenzéki pártokban is ott vannak. “Remélem, hogy a magyar állam be fogja tiltani az SZDSZ-t, mint magyar- és alkotmányellenes pártot” – fűzte hozzá. A Hírszerző kérdésére úgy válaszolt: az MSZP-t is betiltaná.

Nem volt atrocitás

A Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke, Kovács Géza szerint Magyarországon népirtás, az ország kifosztása zajlik, és 2006 őszéig mindez zavartalanul történt. Szerinte az SZDSZ fogja az országot továbbra is vezetni, akkor is, ha kilépett a koalícióból. “Fodor Gáborék fogják eldöntetni, hogy merre menjen Gyurcsány és bűnöző brancsa.”

Mint mondta: “Gyűjtsük az SZDSZ-es cionista gyarmatosítók nevét, címét, elérhetőségét. Eljön az a nap, amikor elszámoltatjuk őket az utolsó emberig. Ott fognak ülni, ahol Gyurcsány, Gergényi és az összes politikai bűnöző: a vádlottak padján. Választhatnak: börtön, vagy eltakarodnak oda, akiknek a szolgálatában állnak. Izrael tárt karokkal várja a cionistákat.”

Ezek után a zuhogó esőben fogyatkozó tömeg – erős rendőri biztosítás mellett – átgyalogolt a Vértanúk terére, ahol Gonda László még vagy harminc ember előtt szórakoztatta a Nagyérdeműt. Aztán a Himnusz és a Székely himnusz eléneklése után mindenki békésen hazament.

[popup][/popup]