Mazsihisz: Támogatjuk a Szombatot – támogassa Ön is! 

Írta: Mazsihisz - Rovat: Politika

A független és kritikus nyilvánosság minden közösség nélkülözhetetlen eleme. A zsidó sajtó közvetít a zsidó és nem zsidó szervezetek, intézmények, hitközösségek és a zsidó emberek között. Bekapcsol a közösség életébe, a vezetőket ellenőrzi, a közösséget tájékoztatja arról, mi történik a zsidó világban.

 
mazsihisz_uj_logo kicsiA Szombat folyóirat és online kiadása, a Szombat.org folyamatos, zavartalan működése fontos számunkra. A Nemzeti Kulturális Alap idén nem támogatta pályázatukat, értékteremtő munkájukat; ez a közösségi felelősségvállalás alkalma is lehet.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége úgy döntött, hogy ebben az évben megduplázza, 2 millió forintra emeli a Szombatnak nyújtott támogatását és egyúttal arra biztatjuk közösségünk tagjait, fizessenek elő a lapra. A Szombat sokszor kritizálta élesen a MAZSIHISZ munkáját, sokat vitatkoztunk egymással az elmúlt hetekben is, de az őszinte vitákat mi mindig a párbeszéd részének tekintjük.

Segítsük, hogy a Szombat kritikus, független lapként működhessen tovább. Számunkra a zsidóság sokszínűsége fontos értek.

Heisler András elnök

Kunos Péter ügyvezető

[popup][/popup]