Palesztin „alternatív forradalmi tábor” Németországban

Írta: Szombat - Rovat: Politika

A németországi antiszemitizmusról és Izrael-ellenes elfogultságról tudósító Honestly Concerned nevű zsidó honlap tiltakozást jelentett be, amiért Németországban engedélyezték a Palesztin Alternatív Forradalmi Út Mozgalom nyári táborát.

A tábor honlapján a szokásos palesztin frazeológia szerint egyebek közt ez olvasható:

„Végezetül a tábor résztvevői megerősítették elkötelezettségüket az elnyomással, a rasszizmussal és a megszálló rezsim által – az európai és észak-amerikai cionista szervezetekkel közösen – indított kampánnyal szemben.”

Természetesen a tábor résztvevői egy „szabadságharcos hőst” is választottak példaképnek, a libanoni kommunista Georges Ibrahim Abdallah személyében, akit Franciaországban 1986-ban életfogytiglani börtönre ítéltek izraeli és amerikai diplomaták meggyilkolásában való részvétel miatt.

*

Az Honestly Concerned kommentárja:

Nem elég, hogy a palesztinok úgynevezett “nyári táborokat” tartanak Gázában és Ciszjordániában, ahol a terroristák következő generációját képzik ki. Németországban is újra és újra ilyen kiképzőtáborok működéséről értesülhetünk, ahol a tananyag “Palesztina felszabadítása a Földközi-tengertől a Jordánig” – azaz Izrael elpusztítása-  mégpedig minden eszközzel, így tehát erőszakkal és terrorral is. Az állambiztonság és más német szervek pedig mindezt végignézik.

 

Címkék:Németország, palesztin forradalmi tábor

[popup][/popup]