„Fegyverünk az iszlám, töltényeink a gyerekeink”

Írta: Szombat - Rovat: Politika

Gyerekek agymosása a palesztin médiában.

A palesztin médiát figyelő civil szervezet, a Palestine Media Watch (PMW) még novemberben videót készített az ENSZ gyermekek világnapjára, abban a reményben, hogy az ENSZ és más vezetők fölismerik: a PH agymosásban részesíti a palesztin gyermekeket, hogy azok mártíromságot keresve támadjanak izraeliekre. Az, hogy az ENSZ és mások Izraelt okolják a PH által feláldozott gyermekek haláláért, ráerősít a PH „mártíromsági” stratégiára, és további palesztin gyermekek halálát okozza.

A PMW filmje arról szól,
– hogyan folyik a gyermekek és fiatalok agymosása, hogy Allah és ’Palesztina’ kedvéért keressék a halált,
– és hogyan folyik a társadalom – elsősorban a szülők – agymosása, akik tapsolnak a gyermekek halálakor és dicsekednek vele.

A Palesztin Hatóság (PH) azért veszélyezteti súlyosan gyerekeit, hogy halálukkal vádolja és démonizálja Izraelt a nemzetközi közösség előtt. Az ENSZ és számos ország kormányzata belesik ebbe a PH által állított csapdába és élesen bírálja Izraelt, bár a gyermekeket a PH küldi a halálba. Nemzetközi visszhang híján a PH nem tudna politikai hasznot húzni a gyermekek halálából, ők pedig megmenekülnének.

The Child-Martyrdom cult of the Palestinian Authority

The Child-Martyrdom cult of the Palestinian Authority The PA teaches children to sacrifice themselves as Martyrs Girl: My son, we were not created for happiness. In my eyes, you are meant for Martyrdom! … Our weapon is our Islam, and our ammunition is our children. And you, O my son, are meant for Martyrdom.”

  1. A PH gyermek-mártíromsági stratégiája:

1a. A PH propagandája arra ösztönzi a gyermekeket, hogy harcoljanak az izraeliek ellen, mert a mártíromság dicsőséget és népszerűséget szerez nekik. Azt mondják, hogy az utcákon majd emberek tömegei éltetik mártíromságukat és mindenütt arcképük lesz látható. A gyermekek ezt tanulják PH/Fatah nyári táborokban, a tévé által sugárzott programokban, az oktatásban.

1b. A palesztin tizenévesek mostanában rendszeresen támadnak izraeli katonákra és civilekre késsel, Molotov koktélokkal, sőt lőfegyverekkel, nem csupán azért, hogy öljenek, hanem hogy föláldozzák magukat és elnyerjék az áhított mártíromságot. Sokan búcsúleveleket, végrendeletet, kívánságlistát hagynak hátra, rokonaiktól és barátaiktól fénykép készítését kérik, mivel nemsokára „mártírok” lesznek.

1c. Miután a tizenéves sikeresen „mártír” lett, a PH nemzeti hősként és vallási ikonként ünnepli a szerencsétlent, akit maga Allah választott ki a „mártíromságra”. A palesztin anyáknak azt tanácsolják, hogy gyermekük halálát idillként kezeljék, különös hangsúllyal a 72 paradicsomi szűzzel kötendő esküvőre.

1d. A halott „mártírt” ünneplő anya, apa, a testvérek és a rokonság fölmagasztalódik, mivel elszánták magukat a gyermek föláldozására. A médiának hosszan és részletesen nyilatkoznak arról, mennyire boldogok, hogy a gyermek mártírhalált halt.

.1e. Ez a PH agymosásos stratégiája olyan sikeres, hogy a terrorista „mártírok” temetésén tömegek sírnak és énekelnek, amit azután a PH hivatalos tévécsatornáin mutatnak be: „Mártírunk anyja, milyen öröm jutott neked, bárcsak az én anyám lenne a helyedben.”

 

  1. A PH politikai haszna a gyermekek halálából

Miután az agymosást sikeresen alkalmazta, és sok palesztin gyermek áldozta föl magát, a PH a nemzetközi közösséghez rohan, és a halottak magas számára panaszkodik, amiért Izraelt teszi felelőssé.

 

  1. Az ENSZ és számos ország jóvoltából a PH gyilkos vállalkozásából politikai siker lett

Ahelyett, hogy a PH-t saját gyermekeinek halálba küldésért elítélnék, az ENSZ és számos ország parlamentje Izraelt kritizálja a halott gyermekek magas száma miatt. A nemzetközi bírálat nyomán – látván hogy stratégiája működik – a PH folytatja a „mártíromsági” hadjáratot a gyermekek és az ifjúság körében.

 Azzal, hogy saját gyermekeit pusztítja politikai előnyök szerzése céljából, a PH a gyerekek legnagyobb ellenségévé lépett elő a Földön – írja összegzésében a Palestine Media Watch.
Az ENSZ és más nemzetközi szervezetek segítsége híján azonban ez nem volna megvalósítható. Minden alkalommal, amikor egy ENSZ tisztviselő vagy egy másik nemzetközi vezető palesztin gyermekek halála kapcsán bírálja Izraelt, figyelembe nem véve a tényt, hogy őket terrorcselekmények elkövetése céljából küldték a csaknem biztos halálba, ismételten megerősítik a PH mártíromsági stratégiáját, és egy újabb palesztin gyermek halálos ítéletére ütnek pecsétet.

Kislány: „Fiam, nem a boldogságra teremtettünk. Az én szememben te a mártíromságra vagy szánva! … A mi fegyverünk az iszlám, a mi muníciónk pedig a gyermekeink. És te, ó fiam, a mártíromságra vagy teremtve.”

A Fatah hivatalos Facebook-oldala, 2019. november 22.

Palwatch.org – Bassa László

Címkék:agymosás, intifáda, mártíromság, Palesztin Hatóság

[popup][/popup]