Egy izraeli férfi feleségét és két kisgyermekét látta egy túszokról készült gázai videón

Írta: Szombat - Rovat: Politika

Egy férfi azt állítja, hogy feleségét, két kisgyermekét és anyósát Gázába hurcolták, akiket látott egy terroristák által közzétett videón.

Fiélkocka egy hamaszos emberrablásról készült videóból

Yoni Asher a 12-es csatorna híradójának elmondta, hogy felesége és három, ill. öt éves gyermekei az anyósát látogatták meg a gázai határhoz közeli Nir Oz Kibbutzban, éppen akkor, amikor a Hamász terroristái behatoltak oda és elrabolták őket.

Korábban ma délután azt mondta a televíziós csatornának, hogy több órája nem beszélt a családjával, de a felesége telefonját a Gázai övezetben azonosította.

Asher kétségbeesett segélykéréseket tett közzé, hogy segítsenek megtalálni a családját, és több csatornával is beszélt abban a reményben, hogy sikerül eljuttatni az üzenetet.

“Láttam a feleségem telefonját [Gáza városában] Khan Yunisban” – mondta a Kan közszolgálati műsorszolgáltatónak. “Kapcsolatba léptem a rendőrséggel, a belügyi parancsnoksággal, és nem tudom, mi folyik itt. Szükségem van a segítségükre, hogy kapcsolatba léphessek a feleségemmel, a lányaimmal és az anyósommal”.

Times of Israel

Címkék:emberrablás, Hamasz

[popup][/popup]