Sófár flashmob, tűznyelő, gólyalábas emberünk

Írta: Szombat - Rovat: Politika

Gólyalábas embereink és tűznyelőink Szombat-transzparenssel jelennek meg
szeptember 18-án, vasárnap délután a Bálint ház előtt, a Nyitott kapuk
rendezvényén. 

 

 

tűznyelő_vág.jpgSófárt fújunk több más zsidó szervezettel közösen az Art Kibbutz NY, International Jewish Artist Colony szervezte Sófár flashmob-on, melynek keretében szerte a világon, szeptember 18-án megszólaltatják a tradicionális zsidó hangszert.

A Szombat szerkesztősége a Deák téren, vasárnap 16.30-kor csatlakozik a Sófár.hu, a Frankel Leó úti zsinagóga és a Lágymányosi zsinagóga sófárfúvóihoz.

Szeptember 19-én délután 17.00-kor Pécsett, a Hotel Palatinusban, az Izraeli Napok keretében mutatja be Schweitzer Gábor, pécsi számunk szerzője és Szántó T. Gábor, lapunk főszerkesztője nyári, pécsi mellékletet is tartalmazó lapszámunkat.

Facebook oldalunkon immár 360 fotót láthatnak, melyek De Drooklyn nem tágul! című New York fotópályázatunk lezárultáig érkeztek. Eredményhirdetés októberi számunkban.

Októberben nemcsak a zsidó újév köszönt be, hanem mi is jelentkezünk New York lapszámunkkal, valamint újabb rendezvényekkel. Lapszámainkkal és szórólapjainkkal addig is számos helyen találkozhatnak.

Figyeljék honlapunkat és a Szombat facebook oldalát!

 

[popup][/popup]