Köszönjük, folytatjuk

Írta: Szombat - Rovat: Politika

Nehéz hónapok állnak szerkesztőségünk mögött. A gazdasági válság bennünket is elért, s az ősszel 2011-es megjelenésünk is bizonytalannak látszott. Nem tehettünk mást, segítséget kértünk.
 

 

Régi olvasóink közül sokan támogattak bennünket új előfizetéseikkel. Köszönjük hűségüket, s köszönjük új előfizetőink megelőlegezett bizalmát is. Sokan nagyobb összeget utaltak át, mint az előfizetési díj, hálásak vagyunk segítségükért.

Köszönjük mindazoknak a személyeknek, közösségeknek, alapítványoknak és szervezeteknek, melyek ugyancsak meghallották a segítségkérésünket, s több példányt is rendeltek a Szombatból, illetve hirdetéseikkel, támogatásaikkal segítik elő további munkánkat. Szükség van olvasóink, barátaink további támogatására is, hogy megőrizhessük lapunk független, kritikus hangját s a zsidó kultúra és közösség iránti elkötelezettségét.

Kérjük, családjukban, baráti, ismeretségi körükben ajánlják mások figyelmébe is a Szombatot, hogy a lap minél többekhez juthasson el, s minél több lábon állhasson. Várjuk előfizetéseiket, hirdetéseiket, támogatásukat – s természetesen várjuk hozzászólásaikat cikkeinkhez levélben, vagy honlapunk, a www.szombat.org fórumain.

Folytatjuk munkánkat, az eddigiek szellemében.

 
 

 

[popup][/popup]