„Nem szívesen látnálak a bat micvámon!” – Adam Sandler és családja a Netflix új filmjében

Írta: Szombat - Rovat: Film, Kultúra-Művészetek

Fiona Rosenbloom nagysikerű coming-of-age regényéből “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” címmel játékfilm készül a Netflix forgalmazásában, Adam Sandler és családja szereplésével.

Adam Sandler két utóbbi filmjében (Hustle – Mindent egy lapra és az Uncut Gems – Csiszolatlan gyémánt főszerepében)

Sandler hozzátartozói – tini lányai, Sunny és Sadie, valamint felesége Jackie is szerepet kapnak a filmben. Idina Menzel, aki Sandler nejét alakította a Csiszolatlan gyémántban (Uncut Gems) is föltűnik – a “Saturday Night Live” debütánsa Sarah Sherman, és a Kótyagos szerelem (Punch-Drunk Love) szereplője, Luis Guzmán mellett. (Nem tudni, Menzel vajon magával hozza-e a ruhát, amit a Csiszolatlan gyémántban viselt bat micváján…)

Még nem hozták nyilvánosságra a tinikomédia hivatalos stáblistáját, de bizonyos, hogy abban a Netflix számos sztárja helyet kap.

A most készülő film az évezred elején játszódik: minden szereplőnél fölhajtható telefon van, és a nők és pattintható karkötőt viselnek. Stacey Friedman a főszereplő élete legnagyobb eseményére, bat micvájára készül. Ám egy nappal korábban legjobb barátnőjét, Lydiát azon kapja, hogy párjával, Andyvel csókolózik. Ekkor hangzik el a címadó ominózus felszólítás: „Nem szívesen látnálak a bat micvámon!”

A Netflix ismertetője rövid és velős: „A lány bat micváját komikus összeomlás fenyegeti, és félő, hogy tönkreteszi élete egyik fontos eseményét.”

Sammi Cohen, rendező Alison Peck forgatókönyvét viszi vászonra; ő volt a “Crush” rendezője, Rowan Blancharddal a főszerepben.

Sandler a film producere, az ügyvezető producerek között a korábbi Netflix sikerek kovácsa, a Happy Madison munkatársait találhatjuk.

Rebesgetik hogy Rosenbloom már elkészült a regény folytatásával “We Are So Crashing Your Bar Mitzvah” címmel.

Sandlert legutóbb a Hustle (Mindent egy lapra) című filmben láthattuk a Netflixen, ahol kosárlabda játékosvadászt alakított.

A Variety cikke nyomán Bassa László

[popup][/popup]