Gal Gadot a harmadik legjobban fizetett szupersztár 2020-ban

Írta: Szombat - Rovat: Film, Kultúra-Művészetek

A Wonder Woman akciófilmből ismert Gal Gadot a harmadik legjobban fizetett színésznő 2020-ban.

A Forbes rangsora szerint Gadot 31.5 millió dolláros jövedelemre tett szert 2020-ban. Ebből 20 milliót a Red Notice c. filmért, amelyben olyan sztárok játszottak, mint Ryan Reynolds és Duane Johnson. A Red Notice a Netflix valaha készült legdrágább produkciója, amit a tervek szerint jövőre fognak bemutatni.

Gadot a Wonder Woman 1984 c. sorozatban is szerepel, amelynek bemutatóját a COVID 19 miatt már négyszer halasztották el. Legutóbb kitűzött bemutatója ez év december 25-e.

Gal Gadot a Wonder Woman 1984-ben

Az izraeli színésznő első ízben 2018-ban tűnt fel a Forbes listáján : akkor 10 millió dolláros jövedelemmel a 10-ik helyre került. Tavaly nem szerepelt a legjobban fizetettek között.

A lista első helyén Sofia Vergara a „Modern Family” c. film főhősnője áll, aki ez évben 43 millió dollárt söpört be. A második hely Angelina Jolie-nak jutott 35 millióval.

A tavalyi lista élén Scarlett Johansson végzett 56 millióval, idén viszont nincs az első tíz között. Ennek oka azonban csak az, hogy Black Widow c. szuperfilmjének bemutatóját a járvány miatt újra és újra elhalasztják.

Arutz 7

Címkék:Forbes lista, Gal Gadot

[popup][/popup]