Őszi évad a Bálint Házben

Írta: Szombat - Rovat: Kultúra-Művészetek

Tombol a nyár! De sajnos, idén is vége lesz. Mi, itt a Bálint Házban,
már azon munkálkodunk, hogy az őszi évadban is sokszor láthassunk
programjainkon.
 


2011. szeptember 18.

Szeptember 18-án egy fergeteges utcabállal nyitjuk a szezont. Itt újra találkozhatsz, Balázs Gáborral a „fürdőkádban”, a Tandemen a PaDöDő mögé a Gálvölgyi házaspár ül majd, itt lesz a Kistehén Tánczenekar, valamint finom ételek, remek sportlehetőségek is várnak Rád. A gyerekeket izgalmas programokkal és Gryllus Vilmos koncertjével várjuk.

Szeptembertől folytatódik a Rabbi, a pap meg a többiek sorozatunk, Tilla moderálásával. Nem hagyjuk abba a tekerést a Tandem-en a PaDöDővel, tervezzük a Benedek, a Kulka és a Polgár család meghívását. Balázs Gábor továbbra is meginvitál majd Tandem a fürdőkádban című filozófiai stand up comedy-jére. Az R16 Pódium keretében láthatsz még sok remek független színházi előadást a Házban. Czifrik Balázs, a Férfiduma szellemi atyja és moderátora, egy új, közéleti sorozattal jelentkezik, melynek címe: Van kérdés? György Péterrel is új sorozatot indítunk, Utazás, emigráció, vándorlás címmel. Lesz Humana Emberi Jogi Filmklub és nálunk látogathatod a Kortárs Művészeti Szabadegyetem második évadának előadásait.

De nem feledkezünk meg a kisebbekről, a családosokról sem: Családi Vasárnapjainkon és Mesedélutánjainkon várunk titeket is szeretettel!
A sport szerelmesei pedig ősztől is megtalálják nálunk kedvenc tanfolyamaikat, vagy edzhetnek egy jót a konditeremben. Ez utóbbi, az Éden játszóházzal együtt egész nyáron a rendelkezésétekre áll!
 

[popup][/popup]