Egyházi/felekezeti Közösségszervező szak – felvételi tájékoztató

Írta: Szombat - Rovat: Közösség

Szeretettel várjuk Egyetemünk, a nagy múltú, patinás Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem Egyházi/felekezeti közösségszervező szakán induló képzésre azon leendő hallgatók jelentkezését, akik a közösségszervezés elméleti és gyakorlati alkalmazásán kívül jártasságot szerezhetnek úgy vallási, mint világi tantárgyakban, pl. közgazdaságtan, vezetéselmélet, pályázatírás, kommunikáció, szervezés, jog, pszichológia, szociológia, menedzsment.

Tanulhatnak még és gazdagíthatják ismereteiket a zsidóság múltjáról, jelenéről, kultúrájáról, történeleméről, művészetéről.

Lehetőség van angol és ivrit nyelv tanulására.

A jelentkezőknek nem szükséges judaisztikai előképzettséggel rendelkezniük, de tanulmányaik során az elméleti tantárgyakon kívül elegendő gyakorlati ismeretet is szerezhetnek ahhoz, hogy fellendíthessék környezetük zsidó és nem zsidó szervezeteinek közösségi életét, részt vehetnek működtetésükben, vezetésükben.

Az oktatás, hetente egyszer, hétfői napokon történik kedves, családias környezetben, 6 félévben (BA).

Az Egyetem továbbtanulási lehetőséget is kínál, Kultúratörténet szakon (MA), és Doktor Iskola (PhD) képzésein.

Minden szemeszterben a zsidó környezet megismertetésére, valamint zsidó közösségekkel való találkozás céljából szervezünk tanulmányi kirándulást zsidó intézményekbe Budapesten, vidéken, és a környező országokban lévő városokban működő Hitközségekbe.

Kérjük, akinek felkeltette érdeklődését ez a kis ismertető, jelentkezzen az augusztusi pótfelvételi elbeszélgetésünkre, melynek pontos időpontját később hirdetjük meg a honlapunkon.

https://or-zse.hu/

támogatás
Pop up banner
[popup][/popup]